западна вирџинија казино отварање на врати

epiphone казино елитистички за продажба велика британија

Канадската бизнис-на-бизнис секојдневно фантазија спорт софтвер провајдер Глобалниот Дневен Фантазија Спорт Инкорпорирани објави мастило на три-годишен договор кој е за да ги видите iGaming платформа од Омега Системи функција на своите иновации.Омега-Core прилог: Ванкувер-со седиште на фирмата користи службено петок соопштение објавено од страна на Европската Игри Медиумите и Настани, на деталите кои на аранжманот кои ќе ги видите Омега Системи во можност да ги понуди своите licensees фантазија спорт производ преку своите Омега Core платформа.Глобалната Секојдневно Фантазија Спорт Инкорпорирани објасни дека Омега-Core однапред веќе нуди фирми способност да се кандидира сопствен iGaming операција заврши со содржина од над 140 трети-страни развивачи.Прокламираше дека прилог на дневен фантазија спорт компонента се должи да ги види овие клиенти со оглед на способноста да ја "стекне и да се вклучат корисниците на кои сакате да се" натпреваруваат со другите " преку изградба на фантазијата тим на вистински професионален спортски ѕвезди и 'заработуваат поени врз основа на реалните завод за перформансите на оние спортисти во реалниот свет натпреварувања'.Иноватор 'воодушевен" од страна на партнерство: Darcy Krogh, Главен Извршен Директор за Глобалната Секојдневно Фантазија Спорт Incorporated, изјави дека тој е "воодушевен да партнер со Малта-врз основа на Омега Системи" како договор ќе се овозможи неговата фирма е мрежа и производ "да се прошири на' оние лиценцирање на својот софтвер западна вирџинија казино отварање на врати. Krogh изјавата се чита.. западна вирџинија казино старосната граница.

"Ние очекуваме додавање на бројот на своите клиенти во нашата dot-com мрежа во клучните пазари кои покажаа интерес во дневниот фантазија спорт.Ние сме возбудени да се работи со Омега Системи и на своите клиенти да ги воведе во светот на дневни фантазија спорт." Прилог на 'креирај додадена вредност' на клиенти: За неговите дел, Џим Godsell, Главен Извршен Директор на Омега Системи, изјави дека неговата фирма потпиша договор со Глобалната Секојдневно Фантазија Спорт Инкорпорирани бидејќи тоа е постојано бараат 'иновации кои ќе генерира додадена вредност за нашите клиенти, додека истовремено збогатувајќи ја портфолио на производот веќе интегриран врз неговата Омега Core однапред запад долина одморалиште и казино glendale а до ш. Godsell изјавата се чита.. epiphone казино елитистички за продажба велика британија. "Овој производ е сите околу, а играта каде што вештина ги исполнува социјална, наменета за зголемувањето на побарувачката на iGaming производи.Интегрирање на Глобалниот Дневен Фантазија Спорт [Инкорпорирани] решение е многу важно за нас, од стратешка гледна точка и дефинитивно ќе им помогне на нашите клиенти имаат пристап до нешто нови и иновативни во спортската вертикална." epiphone казино елитистички втора рака.