зборови кои можат да бидат направени од казино

loreal 7 покер паста преглед

Во западниот дел на Американската држава Колорадо и седум казина се, наводно, се применуваат за господар на лиценци, кои ќе им даде можност да работат земјиште базирани на интернет и мобилни sportsbooks.Според сабота извештај од Денвер Пост весник, избирачите во "Стогодишнина Држава' одобрен на законодавството во ноември, што се должи да се види националната sportsbetting оди во живо од првиот ден од Мај.Има господар лиценца е потребно за секој местото потоа надевајќи се да се отвори on-сајт sportsbook или договор со партнери за водење на дигитални и мобилни колега услуги.Загрижен кандидати: На Денвер Пост објави дека седум места вклучуваат ЈП McGill Хотелот и Казино, Двојно Орел Хотел и Казино, Полноќ се Зголеми Хотел и Казино и Месинг Газ Казино во малиот град на Осакатува Крик, како и Централниот дел на Градот е Dostal Улица Казино.На приемот на лиценцата од Колорадо Ограничени Игри за Контрола Комисијата ќе наводно им овозможи на овие простори да нуди wagers на широк спектар на професионални спортски вклучувајќи eSports во замена за прифаќање на рака над 10% од нивниот поврзани приходи на државата.Дополнителни кандидати: весникот изјавиле дека Saratoga Казино и Монарх Casino Resort Spa во мал град на Црниот Јастреб, исто така, се применува за такви лиценци, додека државата се надева дека ќе sportsbetting ќе ја збогати својата каса на мелодија од околу $29 милиони секоја година, така што тоа може да се подобри фонд својата вода план.Можно одложување: Другар Schmalz, ко-сопственик на Dostal Улица Казино, наводно им рекол На Денвер Пост дека неговото место е заинтересиран во подигнувањето и физички sportsbook заедно со дигитален колега, но допрва треба да одлучи по партнер.Сепак, тој, наводно објасни дека тоа е сигурно дали или ќе бидат подготвени да одат во живо од 1 Мај како и на услуги бараат свои посебни лиценци со Колорадо Ограничени Игри за Контрола на Комисијата во моментов е обработка на некои 50 апликации зборови кои можат да бидат направени од казино. Schmalz наводно им рекол на весникот.. зборови кои можат да се формираат од зборот покер. "Ми се погоди е тоа е навистина тешко со оглед на временската рамка и кој ние партнер со." Формирање на фондации: На Денвер Пост дополнително се изјасниле дека некои поголеми Колорадо казина веќе почна со поставување на темелите за дигитални sportsbetting услуги, вклучувајќи Двојно Орел Хотел и Казино, кој потпиша договор во јули, што е да се види PointsBet САД подружница на Австралиската онлајн букмејкер PointsBet Стопанства Заштитен Ограничен рок и своето мало и онлајн sportsbook.Весникот изјавиле дека ова беше проследено претходно овој месец од страна на локалните казино оператор Век Казина Инкорпорирани согласувајќи сојуз со Circa Спортски Колорадо стан додека Твин Река во Светот Стопанства Incorporated, која е сопственик на Црниот Јастреб Златното Гејтс Казино, Златен Mardi Gras Казино и Златна Gulch Казино, има сличен аранжман во место со FanDuel Група и DraftKings Incorporated. зборови кои можат да бидат направени од покер.