Mijn харт zit op слот

е коцкање приходи даночни во австралија

Во петок, бизнис, труд и политичките лидери во Bergan Каунти, рече дека напорите да се донесе, казино на Meadowlands тркачката патека не треба да се detracted со континуирана дебата во однос на Атлантик Сити е иднина.Во заедничката изјава објавена од страна на Meadowlands Регионалната Комора Претседателот Џим Kirkos и Рик Sabato, Округот Берген на Капацитетите и Трговија Совети' претседател, два истакна дека илјадници постојани работни места и изградбата на работни места ќе бидат создадени од страна на отварањето на казиното на "идеална локација како Meadowlands Спортски Комплекс." И дека "се Додека ние сакаме да видиме Атлантик Сити се опорави и неговите игри сектор успее, ние може да не губат концентрација или интензитет на нашите долго се бореше напори," како што е соопштено од страна на NorthJersey.com.Гувернерот Крис Кристи, рече неодамна, дека тој ќе се јават неговата поддршка на ноември референдум бара одобрување од гласачите за две казино лиценци во северниот дел на Њу Џерси ако Законодавната власт не ја испратите Атлантик Сити преврат, бил поддржан од страна на него, на неговата маса.Се гледа како кандидат за гувернер во 2017, во средата, Демократ и Џерси Градоначалник на Стив Fulop не очигледна за-лице во неговата претходна поддршка за референдум по посети Атлантик Сити, во истиот ден.Тој рече дека и тој бил загрижен над дали придобивките за донесување казино да Џерси Град ќе се надминува со негативи кои го придружуваат казино проектот, како што се зголемен криминал и скршени ветувања на економскиот развој.Чувства на Kirkos и Sabato се одобрени од страна на Сенаторот Пол Sarlo, D-Дрво-Риџ, додавајќи дека шансите за референдумот, донесувањето може да биде повредено од голема вниманието на медиумите во однос на Атлантик Сити проблеми mijn харт zit op слот. Sarlo рече дел на референдум дека ветувањата колку што е $200 милиони евра на годишна казино даночните приходи од Северна Џерси се пренасочени кон не-коцкање економски развој на Атлантик Сити може да се претвори гласачи off mijn knie schiet op слот.

Sarlo рече ако референдумот завршува се противат од Fulop, тој може да "се обложуваат на Куќа" дека Meadowlands ќе биде на местото на еден Северна Џерси казино, ако не и двете.Има зборувам на $1 милијарда казино во Meadowlands тркачката патека, како и предлог за $4.6 милијарди Џерси Сити луксузно казино и спа комплекс во близина на Слобода Националните Голф Клуб.Сепак, според условите на референдумот, понудите мора да бидат контролирани од страна на Атлантик Сити казино оператор и ниту на-ќе бидат понудувачи е.Тешка буџет криза во Атлантик Сити доведе до спас сметка од државниот Сенат Претседателот Стивен Sweeney, Д-Gloucester и Кристи, од една страна и еден од Републиканската Атлантскиот Градоначалникот Не Старател и Собранието на Говорникот Винсент Prieto, Д-Secaucus на други е коцкање правна во алабама. Prieto и Гарант се противат на одредбите содржани во законот кој ќе овозможи државата да го направи далеку со постојните колективно преговарање договори со вработени од Атлантик Сити. е коцкање приходи даночни во австралија.