две до казино без депозит бонус кодови

неми и dumber коцкање мем

Се соочува со пораст на популарноста на нелегални онлајн коцкање меѓу локалното население, владата на Камбоџа, наводно, најави дека планира да се воспостави централниот компјутерски сервер специјално дизајниран за управување и контрола со сите тие активности кои се случуваат во југо-источна Азија нација.Според извештајот од Khmer Пати весник, било форма на wagering што не се случува во внатрешноста на една нација е 65 лиценцирани обложување претпријатија е нелегално додека септември видоа на земјата во Министерството за Внатрешни работи и Министерство за Финансии издаде заедничката изјава објаснувајќи дека тие се надеваат да попуштат долу на сите форми на онлајн коцкање две до казино без депозит бонус кодови. "Ние сме во моментов се набљудува пораст во онлајн игри," Ros Phearun, Заменик Генерален Директор со Министерство за Финансии, изјави за весникот две до казино ndb кодови.

"Откривме дека тие работат на различни начини, со продавање на еден закон или нула код со користење на паметни телефони.Ние не дозволуваат такви обложување, бидејќи тоа е тешко да се управуваат и тоа не е во system. By законот, ние не им овозможи на онлајн игри [освен] лиценцирани казина и ние, исто така, не им овозможи на локалните луѓе да се коцка." Камбоџа има долго дозволено своите лиценцирани казина да нудат онлајн игри на услуги за оние кои се наоѓаат надвор од нејзините граници и доаѓањето компјутер сервер наводно ќе биде слична на онаа управувана од Русија каде што сите wagered фондови се пренасочени преку централизиран центар.Ова би им функционери да ги следат конкретни детали, како што тоа колку се wagered и од каде парите се доаѓање.

"Токму сега, ние сме учење за онлајн игри на среќа и од други земји, па ние може да се постави на серверот за да се справат со тоа," Phearun изјави Khmer Пати две до казино без депозит бонус. "Откако ќе го имаат тоа, сите трансакции ќе дојде низ системот.Дури и коцкари [користење] жица банкарство." На Khmer Тајмс објави дека официјалните бројки од Министерство за Финансии покажаа дека Cambodian даночните службеници собрани $37.4 милиони од казина во текот на првите девет месеци од годината со NagaWorld Хотел И Забава Комплекс во Phnom Penh сметководство за 43% од вкупната или приближно $16 милиони евра неми и dumber коцкање мем. "Јас би сакал да се каже дека било кој вид на коцкањето надвор од казината е нелегална, па ние поттикнуваме на локалните власти да попуштат одредување на тоа," Phearun изјави за весникот неми и dumber коцкање gif. "Во моментов имаме некои големи странски компании кои работат на сервери во Велика Британија и Шпанија доаѓаат да се сретнат со нас за повеќе ангажман.Се разбира, ние сме подготвени да работат на тоа, па ние може да управуваат со него па и да се избегне какви било ризици во иднина.Сега дека ние сме во процесот на креирање на игри на законот, што треба да дознаете повеќе за развојот на индустријата за игри.".