како да се добие повеќе од губење на пари за коцкање reddit

долина видите казино отворени работни места

Лондон-базирани онлајн игри компанијата Чекор Игри откри 18% од година-на-годишниот пораст на нето игри приходи за третиот квартал на 2017.Во својот полн финансиски извештај на 2017, компанијата објавено нето игри на приходите од £89.9 m, тепање на г 76.4 м пријавени во текот на 2016 година финансиска година.Прилагодени EBITDA пораст од 24% од година на година, се издига од £16.3 m во 2016 година да £20.4 м во текот на 2017 како да се добие повеќе од губење на пари за коцкање reddit. Прилагодени заработка, исто така, се зголеми во текот на периодот, скокање да £18.5 m од претходната 2016 година вкупно £14.3 м.Депозити примени од страна на компанијата за време на финансиската година беа од страна на 25.6% зголемувањето на г 147m од £117m пријавени во 2016 година.Сепак тоа не сите се зголемува за Чекор, кои се пријавиле неверојатни £26.7 м загуба во споредба со претходно позитивно профит фигура на г 194,000 пријавени во текот на финансиската година 2016 година.И покрај оваа значајна загуба, Eltan Бојд, извршен ДИРЕКТОР на Чекор Игри остана оптимист за компанијата во иднина, велејќи: "2017 беше година на значителен напредок за Чекор Игри во текот на која група има донесено особениот раст во својата суштина Вистински Пари Игри бизнис.Ова е управувано од страна на нашите скала и комерцијален платформа, како и на многу успешни превземања на 8Ball, Netboost Медиумите и Tarco Средства во август 2016 година."Во текот на годината имаме продолжи да инвестира во нашиот народ, производи и комерцијален технологија, која заедно ја поддржуваат нашата визија за развој како водечка глобална онлајн игри на операторот."Онлајн гејминг индустријата останува брзо-растечки и динамичен.Како оператор со скала, комерцијален технологија и оперативни импулс ние сме уверени за доставување на понатамошен успех во годината што следи и континуиран напредок во однос на нашата развојна стратегија."Во исто време, Чекор Игри, исто така најави и договор на договор за купување на 51% од акциите во Индиски игри компанијата Страст Игри, за почетна парични такса од $3.75 m.Страст Игри е основана во 2015 година и е фокусирана на Индискиот вештини игри на пазарот, со особен акцент на Rummy.Како дел од договорот, Чекор Игри имаат право да се стекнат со останатите 49% учество во Страст Игри од постојните акционери во текот на три до пет годишен период, со користење на комбинација на пари и акции врз основа на иднината на финансиските перформанси на Страст Игри.Во изјава за прогласување на договор, Боби Garg, Ко-Основач и извршен ДИРЕКТОР на Страст Игри рече: "Ние сме среќни да се здружат со Чекор Игри кои се широко признати како водечки оператор и платформа на услуги за онлајн гејминг индустријата, со завидна раст досие.Нашата визија е да обезбеди добро, безбедно и сигурно вештина игри да играчи во Индија."Работи со Чекор Игри места нас во силна позиција да се донесе меѓународните стандарди за брзо растечки Индиски игри на пазарот како што продолжи да се фокусира на играчот стекнување, ангажман и лојалност."Чекор Игри извршен ДИРЕКТОР Eltan Бојд додаде: "Ние сме биле следење на Индискиот пазар за некое време како што гледаме силна динамика во тековната животната средина, како и долгорочен раст потенцијал.Нашата велика БРИТАНИЈА пазарот искуство и комерцијален технологија предност, во комбинација со Страст Игри е позиционирање на пазарот и оперативен фокус создава високо атрактивни предлог." како да се добие во текот на губење на пари во казино.