Iba моб слот беше ist das

покер соба реки казино schenectady

Тоа е веројатно безбедно да се каже дека милијардер Михаил Спенсер не е еден среќен милијардер право за сега.Неговата шири обложување фирма Град Индекс има само биле казнети од страна на велика БРИТАНИЈА Финансиски Услуги Орган или некои разлики во фирмата финансиски трансакции.Поконкретно, FSA има казни £490,000 за неуспехот да се пријавите илјадници занаети и околу 2 милиони други во текот на период од две години.Тоа не би било дека на голема зделка, освен еден мал малку детали.Тоа е, FSA прописи бараат сите фирми да се достави точни податоци за нивните трансакции до крајот на бизнис ден и по секоја секоја трговија има бил убиен.Овие регулативи се во место, така што FSA може да се следи и да се обезбеди цврсти деловни практики и да се спречи инсајдерско тргување и пазарот манипулација.Тоа ќе се појави некој во Градот Индекс не се на мемо.Се разбира, во секое време компанија има речиси 60% од своите reportable трансакции оди nastanati, некои црвени знамиња се случува да бидат поставени од страна на FSA на мониторите.О, но не грижете се, тоа не е се допаѓа нешто shady се случува во текот на Град Индекс, проблемот е нов ИТ систем, и не им се обидува да ги покрие нешто нагоре.Знаев од првиот пат кога приказната се скрши.Мислев веднаш, ова е дефинитивно на ТОА прашање...Но, јас исто така, мислев дека Тигар Шумата беше невина и дека Lebron James никогаш нема да ја напушти Кливленд.Градот Индекс беше еден од велика БРИТАНИЈА, прв се Шири Обложување на сервиси кога ќе се отвори за бизнис над 25 години.Но, тоа е трнлив пат што води до оваа дисциплински мерки преземени од страна на FSA.Но, не е казна за малку груби?Поглед над 2 милиони во трансакции е чесен грешка не е тоа?Настрана од фактот дека во две години, до Март 2009 година на бизнис истрча до загуби од £91m, и дека Спенсер мораше да се инјектираат £70m на неговите сопствени пари за да се задржи цврста живот, нема ништо да се види тука, ова е јасна ТОА прашање.Нема?Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre iba моб слот беше ist das.