покер шансите владеењето на 4 и 2

казино се отвори денес

arket-широк во Макао, јули возен чип промет беше долу со 51.1 проценти, со исклучок на директната ВИП, според неофицијални индустрија се враќа составени од страна на Дојче Банка Хартии од вредност Ад.Директни ВИП е повикување на ВИП играчи директно управувани од страна на куќа, наместо да се донесе од страна на junkets.или првите седум месеци од 2015 година, Iao Kun е неревидираните возен чип промет падна 61% во споредба со годината-порано период да US$4.36 милијарди долари.Фигурата претставен месечен просек од US$0.62 милијарди евра за периодот помеѓу јануари и јули.n Мај 15, Iao Kun најави завршување на договор се овозможува на фирмата да ја прошири својата казино junket операции за да Круна Перт Казино и да е го Крунисува Мелбурн Казино.Двајцата Австралиски својства се управувани од страна на Круната Места Ltd, фирма претседаван од Макао казино инвеститорот Џејмс Пакер. покер шансите владеењето на 4 и 2.