казино dei nobili pisa бар

на поштенски код за рулет

ЧИКАГО — банката lenders на Цезар Забава Корп оперативен единица рече дека тие би можеле да одиме подалеку од план да се донесе казино единица надвор од своето $18 милијарди долари стечај, потенцијално испраќање на високо-удели реорганизација план во безредие.Комитетот на банката lenders, која вклучува Blackstone Група на ЛП е GSO Капитал Партнери, допрва треба да се реши спорот околу однос на нивната наплата, нивниот адвокат Кристофер Хансен рече на сослушувањето во вторникот во U. отворена постапка за Стечај Судот во Чикаго.Хансен изјави дека lenders ќе го извести судот за статусот на договор од Декември казино dei nobili pisa бар. 14, еден месец пред закажаното потврда судење во Цезар Забава Оперативни Ко.Ад долгогодишниот стечајно.Без договор, Хансен изјави дека комитетот ќе прекинете преструктуирање поддршка договор, принудувајќи потврда судењето да се одложи од Јануари казино долгот на капитал сооднос. Банката lenders, која беше меѓу првите да се врати на единица реорганизација план, велат дека нивната поддршка зависи од документацијата, што обезбедува на пазарот на вредноста на непаричен предвид тие се поставени за да ги добиваат во рамките на планот.Без документација, членовите на комисијата рекоа дека ќе ги променат нивните гласови на планот zip монета чанта со слотови. "Едноставно кажано, без согласност на банката lenders, планот целосно unravels," тие се вели во Ноември на поштенски код за рулет.
21 суд поднесување.Цезар не веднаш коментар.Единицата поднесе барање за стечај во јануари 2015 година поради кредитори' наводите дека неговиот родител имаше looted тоа на избор средства како што се Linq сложени и Planet Hollywood на Лента во Лас Вегас.Цезар Забава ги негираше обвинувањата.По повеќе од една година на преговорите, огромното мнозинство на доверители се согласиле да поддржи реорганизација план кој вклучува $5 милијарди евра придонес од Цезар да ги намируваат своите побарувања.Според планот, оваа единица ќе се подели на недвижен имот и инвестиции доверба контролирани од страна на lenders и посебен оперативен компанија кои ќе бидат дел од нова преструктуира Цезар контролирани од страна на доверителите.Настрана од банката lenders, само други големи objector за реорганизација план е U. Управник, на стечај на мониторите дека се противи на правни медиумите дека планот ќе му дадам да Цезар и неговата приватната спонзори, Аполон Глобален Менаџмент ДОО и TPG Capital Management ЛП ап.

S.Стечај Судија Бенџамин Goldgar се сомневаат во U сион националниот парк-слот кањон. Управник во судот во вторникот, наведувајќи дека тој не се разбере зошто тоа предмети план, кој е добитник на поддршка на лица, кои стојат за да се губат или да се здобијат со пари.ПОВРЗАНИ она што е под пиштол во покер.