она што е под чувствува на craps табела

круна казино сиднеј цена на акција

Кога: 6 февруари 2017Where: Grange Градскиот Хотел, LondonTime:8:00-17:00Registration:се Регистрирате и да се плаќаат од страна на февруари 5 на плаќање на £1,045 (exc.ДДВ)Приклучи се C5 за нивните 7 ЕУ Онлајн Игри Форум за да нивниот ексклузивен конференција, каде експерти ќе разговараат за прашањата околу практикуваат пристапи за да се намали ризикот и изложеност во онлајн коцкање индустрија."Посетување на овој форум ќе ви даде еден ден на учење и вмрежување со кој ќе се обезбеди увид во тоа како ЕУ онлајн игри се менува и како тоа ќе изгледа во иднина."Натан Denham ([email protected]), Виш Маркетинг ManagerWith околу 50 присутните очекува да присуствува, овој настан ги обединува Европа е топ Регулатори, Оператори и Добавувачите, како и нивните стручни советници да се слушне увид, анализа, дискусија и решенија за пред-empting и справување со тековните усогласеност со барањата и потенцијален ризик за паѓање на погрешната страна на властите.Еден ден настан ќе видите 13 звучници разговара и на новите и на постојните законски и регулаторни предизвици кои продолжуваат да се тестираат во согласност онлајн игри сфера., со сака на Luc Delaney, извршен ДИРЕКТОР на Меѓународната Друштвени Игри Асоцијација, Фил Brear, Раководител на Коцкање Регулатива во Гибралтар Коцкање Комисија и Clive Hawkswood, Главен Извршен директор на Далечинскиот Игри Орган наместен да биде таму.Од Анти-перење Пари во Коцкање Индустрија да се се Менува Влијание во Европската Игри Заедница, широк спектар на предмети ќе биде delved во во овој форум.Како и наутро и попладне освежување постои вмрежување ручек, нудејќи присутните доволно социјалните можности да се гради нови контакти и врски. она што е под чувствува на craps табела.