најдобар начин да се победи големи во craps

рулет маса де пинг-понг

Глобалната Обложување & Игри Консултанти (GBGC) го објави својот најнов Глобалната Интерактивни Игри на Пазарот Извештај, кој тврди дека онлајн игри на пазарот е во вредност од $29.3 б во 2010 година најдобар начин да се победи големи во craps. Прекршен од каналот, спортско обложување изнесува 41% од вкупниот број), со 'игри производи' (покер и казино) се кредитираат со 46% и бинго со 4.4%.На $29.3 б фигура претставува 12% добивка во текот на 2009 година е извештај, и GBGC очекува бројот да продолжи да прави импресивен добивката, достигнувајќи $41.7 б од 2014 година најдобар начин да се победи големи риби казино.
Warwick Bartlett, GBGC е извршен ДИРЕКТОР, вели онлајн коцкање "јасно е одгледување на силни корени и станува се повеќе од мејнстрим слободно време за извршување." Помагање на ова продолжение раст на Европските народи, кои се веќе скокаа на онлајн коцкање банда (Франција, Италија) и на другите кои се сака да им се придружат (седум се стави напред законодавство во 2011 година).Бартлет, исто така, дава кредит да се зголеми широкопојасен интернет достапност, брзо растечката плима на мобилен телефон коцкање апликации и цунами што е Азиски хендикеп обложување на Европскиот фудбал.Онлајн коцкање е одговорен за 5.7% од вкупниот коцкање пазар во 2007 година, но GBGC очекува дека парче од колачот да расте на 9,4% до 2012 година рулет маса де пинг-понг cornilleau. Сепак, во извештајот се забележува дека, додека онлајн коцкање пита го задржува станува се поголем, компаниите резба тоа не мора да учи поголем профит.Голем дел од вината оди на постојано зголемување на трошоци за маркетинг и мал разлика од оние neophyte коцкање нации сеопфатна со наметнување на неповолен оданочување и регулаторни режими.На GBGC исто така, се зема проблем со неодамнешните откритија на Британската Коцкање Преваленца на Истражувањето.Според Bartlett, "коцкање е многу помал проблем за земјата од алкохол каде што 8% од луѓето пијат до точка каде што нивното здравје е во опасност.Во 2008 година, имаше 6,769 смртни случаи директно поврзани со алкохол според Националната Здравствена Служба.Никој не умрел од игра на лотарија или да се обложуваат." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre рулет маса де пинг-понг.