рулет маса де пинг-понг отворено

нови harrah ' s казино северна калифорнија

Со ниво на водата продолжува да се зголеми на Реката Охајо, на Потковица Јужниот дел на Индијана Казино и Хотел одлучил привремено да блиску хотелот, како безбедност на претпазливост.Во вторникот, хотелот како и во spa и кафе беа затворени поради висока вода закана и ќе останат затворени до реката повеќе не е во близина или на потопот фаза.Затворање на Индијана хотелот го означува прв пат на имотот има затвори бидејќи до 2015, исто така и за поплави.Според извештајот од страна на WDRB.com, додека на хотелот е затвори, казино, како и продавници и павилјон поврзани со имотот ќе останат отворени.Да се остане во чекор со ситуацијата, менаџмент на хотелот примате повици секој ден од Армијата Корпус на Инженери, известување за безбедност нивоа на реката.Водата веќе може да се види поплавување на паркинг гаража и паркингот на имотот, од Автопат 111 рулет маса де пинг-понг отворено. Вчера, поради хотел затворање, е-порака е пратена од преку хотел вработени за да ги извести гости на ситуацијата.Социјални медиуми сметки беа исто така се користи за да се пријави исклучување.Хотелски менаџмент работеше со гости да им помогне да најдат други места за престој во area рулет маса казино во близина на мене. By затворање на време во 10 часот наутро, хотелот е на половина вработување.Гостите се охрабруваат да контактираат со имот за ажурирања преку 1-866-605-9088. рулет маса црно и бело.