како да започнете со дијамант казино heist финале

maleta де покер 500 fichas precio

Yukio Fujiki, претседател на Yokohama Харбор Одморалиште Здружение, започна на Yokohama Иднина Концепт Конференција, организација која е насочена за поддршка на анти-казино градоначалник во пресрет на градоначалници изборите на 22 август.За време на сесијата конференција, Fujiki критикуваше Премиерот Yoshihide Suga за поддршка на интегрирани одморалиште (IR) проекти и изјави дека Yokohama не треба да се потпираат на казина.На конференцијата, најверојатно, ќе се одржи уште еден настан во средината на јули, откако соодветна анти-казино градоначалници кандидат е избран.Некои членови на јавноста, познат како Kanagawa Граѓаните народниот Правобранител, исто така, се зборува против IR проектот, извештаи Азија Игри Кратко.Групата вели дека изградбата на казино во Yamashita Пристан, предложената локација за Yokohama IR, ќе ја поткопа јавната благосостојба како да започнете со дијамант казино heist финале. Fujiki одекнуваше на расположение и рече: "Yamashita Пристан е "дијамант" на земјата.Тоа е место што ќе му кажете на среќа што Yokohama и Јапонија ќе се направи за иднина".Сепак, не сите од Yokohama е против IR проект.Претседателот на Yokohama Комора за Трговија и Индустрија Такаши Ueno изрази поддршка за казино развој, додавајќи дека тоа би можело да биде од витално значење за градот економија.Тој исто така изјави дека ќе го поддржи про-казино градоначалник maleta де покер 500 fichas profissional. Yokohama, наводно има четири потенцијал IR партнери: Genting Сингапур, Melco Установи, Сега Sammy Стопанства и Shotoku.Сега Sammy неодамна откри тоа е планирање за партнер со странска фирма за да се привлечат повеќе Кинески клиенти, и на тој начин има "префрли став да се стремите учество како малцинство."Аналитичарите, исто така, се занемари Shotoku како е можно IR партнер, бидејќи казино бара тешки инвестиции, со сомнежи во текот дали операторот поседува потребните финансии.Тоа остава Genting и Melco како две веројатност партнери за Yokohama IR. maleta де покер 500 fichas храброст.