Luvas де goleiro profissional покер

без депозит бонус кодот за сребро дабови казино

Филипини Бирото за Внатрешни Приходи (BIR) не беше дадена на главите-up кога Филипините Забава и Игри Корпорација (PAGCOR) го погоди до договор со операторите на четири интегрирани места во Забава Градот.Тоа беше на информации BIR Главен Ким Henares изјави Манила Билтен кога ќе бидете прашани за она што таа мислеше за ракување договор помеѓу PAGCOR и нејзините четири оператори.Се испоставува, BIR беше во мрак на целиот договор luvas де goleiro profissional покер. Henares призна дека PAGCOR дури и не се консултира со BIR, или за неа, за таа работа luxeuil les bains казино joa. "Тие не дојде до мене, ме извести или барем да го добиете моето мислење за ова прашање," на BIR шефот и рекол на Филипините-врз основа на весникот luvas де goleiro profissional importadas покер. "Немам никаква идеја што е тоа за сите.Тие го направија свои внатрешни аранжмани." Не дека BIR ќе се изрече нешто различно бидејќи на крајот, тој доби она што го сакаше – согласност – кога се одлучи да се откажат Меморандум Кружни Бр 33-2013 на PAGCOR е круг.Меморандумот во основа се бара PAGCOR и сите нејзини licensees да плати 30-процентно корпоративниот данок на добивка на нивните нето-приходите што се оданочуваат.Таа бројка беше многу далеку од првично договорениот-по 5-отсто франшиза данок на нивните бруто игри на приходи, а 15 проценти игри приходи даноци на VIP коцкање и 25 проценти на маса-пазар коцкање. PAGCOR покрена прашањето до Судот на Данок на Жалби во Филипини, но судовите, еднострано со BIR, владејачката дека PAGCOR и нејзините licensees веќе не беа ослободени од плаќање на данок.На крајот се дојде до PAGCOR одлучат да ги подели трошоците со своите четири licensees, ако со разделување на трошоците значи дека владата агенција за привремено го намалува лиценца такси за 10 проценти да се меѓу пет и 15 проценти.Според PAGCOR, на прилагодување во лиценца такси ќе им овозможи на licensees да се решат без оглед на данок од членарина, тоа мора да го BIR.Или начинот на кој, BIR главен Henares немаше ни каже во договорот помеѓу Pagcor и нејзините licensees.Сите дама се грижи за е добивање на потребната сума и дека значи "20 проценти данок на добивка на нивните нето-приходи" и други даночни приходи како додадена вредност-taxx без депозит бонус кодот за сребро дабови казино. "Ако Pagcor сака да плати најголемиот дел од нивните даноци, тоа е нивна одлука." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre без депозит бонус кодот за филипините онлајн казино.