Geckos gone wild слот машина

шансите на притискање на нула во рулет

Член на синдикатот кои се обиделе да измамник Сингапур е Установи World Sentosa и Марина Беј Песоци казина е осуден на скоро две години во затвор.Во Мај, Сингапур полицијата објави дека на меѓународна банда на тројца мажи и три жени, биле фатени со користење на електронски уреди за да се предвиди големи исплати на двете казина' слот машини.Во вторникот, на Straits Times објави дека чешка националните Rodoslav Skubnik бил осуден на 22 месеци откако призна вината на три обвиненија за обид да се добие предност за себе со мамење на игра.Случајот означени Сингапур е првиот пример во кој паметен телефон технологија биле користени за да се добие таква предност.Според Skubnik, тој и неговите два руски соучесници ќе ги користат нивните smartphone видео камери за снимање игра на слот машини се направени од одреден производител.Снимените слики потоа ќе бидат поставени на сервер дека анализирани и декодираната на податоци, кои потоа ќе биде натоварен назад кон претвора во рогоносец' телефони за употреба во казина.Бандата управувана под 'господар' и 'играч' аранжман, со магистерската одговорни за анализирање на податоци и играчите одговорни за вршење на теренска работа во казина.Играчите ќе добијат 10% од добивката додека мајстор примени 5% од секој играч и синдикатот тврди одмор.Руската банда, наводно, имале користат истата измама во казина во Макао, Европа и сад geckos gone wild слот машина.
Skubnik освои речиси $20k играње слотови на три одделни патувања во Сингапур казина.Полицијата велат дека тие обнови лошо добиле добивки од околу $120k следниве членови на бандата' апсења шансите на куќа победа во blackjack. Skubnik две руски соучесници, Vladislav Logachev и Андреј Egorov, допрва треба да се дојде до судење.Ако тие не успеат да постигнат договор со обвинителството, тие би можеле да се гледа во затворски казни до седум години на секое полнење, плус парични казни до SGD 150k (US $110k).Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre шансите на слетување на 0 во рулет.