казино перла нова горица spettacoli

пинк пантер слот машина за продажба

Октомври 4, 2016 — Малта мантра "толку силна Како вашиот најслабиот линк" никогаш не се применуваат подобро отколку во случај на Човечки Ресурси Многу игри компании со седиште во Малта поставиле свои одделот за глава лов и вработување, изработка на сигурни дека најдобар талент го исполнува секој конкурс на располагање.Така оваа година на Сигма, во текот на последните неколку часа на ден два помеѓу 2pm и 6часот, вратата ќе се отвори за талентирани студенти и програмерите, но строго со покани, за кариери конвенцијата.Според зборовите на Eman Pulis, "Секој кој е за било експо може да потврдат дека броеви имаат тенденција да dwindle надолу малку кон крајот.Така на времето се чинеше дека правото за кариери конвенција за да помогне да се задоволат зголемување на побарувачката за талент." Дипломирани студенти од Универзитетот на Малта, MCAST и разни приватни институти ќе бидат насочени и лично поканети на оваа кариери конвенцијата казино перла нова горица spettacoli.

Eman продолжи да се елаборира, "Ние сме буквално се оддаде на три месец раководител-на лов мисија за сите, не само во Малта, но исто така и во Скандинавија, каде барањето за Скандинавските талент е во пораст.Кој знае?Тие може да веројатност да ги исполнат своите најдобри работодавачот да го датумот!" Меѓу 2pm и 6часот на Ден Два на експо, вратата ќе се отвори на дипломираните студенти и ТОА програмери кои се во потрага по можност на нова кариера во iGaming.Партнери, MyEvetntsPlanner, имаат обезбедено цврсти партнерства со студент-факултет организации ICTSA, ЕЛСА, ASCS, UESA, GHSL и други.Сигма е крајната цел е да се донесе целата гејминг заедница заедно, од филијали и оператори да регулатори и продавачите.Сепак, оваа година, таа, исто така сака да им служат на целите на регрутација во Малта.Според зборовите на Сигма е Денис Dhyr Хансен, "Тоа е добро познато дека регрутирање останува еден од trickiest аспекти, често напуштање на програмерите во кратки снабдувањето и зголемување на бројот на дипломирани студенти, бараат да формираат дел од индустријата за игри.Ова е местото каде Сигма може да обезбеди одлична платформа за Maltese брегови." Кога се прашани за соработка со Сигма, Генерален Партнер на Настанот Излет Џејмс Cassar рече: "јас сум работел на различни настани со Eman за долго време и ова партнерство треба да го отвори патот за некои големи можности за дипломирани студенти кои се во потрага по кариера во igaming.Преку овој настан, ние сакаме да се создаде мост помеѓу студентите и обложување компанија во светот, каде што голем постојат можности за вработување." Оние кои учествуваат ќе има право да магазин наоколу на експо кат, како и присуствува на конференција за Човечки Капитал и Перформанси.Вмрежување пијалоци и затворање на партијата, исто така, ќе бидат достапни за Кариери Конвенцијата на присутните.Организаторите се потпишува најсветлиот, повеќето искусни предавачи од во и надвор од индустријата, вклучувајќи ТЕД јазик, кои ги покриваат широк спектар на теми и отворајќи го патот за некои анимирани панел дискусии.Организаторите се наредени нив за вас: 100 јазик, 150 спонзори/изложувачи и 3,000 квалитетот на присутните.За повеќе информации посетете ја www.maltaigamingsummit.com . пинк пантер слот машина вредност.