небото ute казино боречка часа

казино северна дакота јужна дакота граница

Ако сте невработени се слуша до бидејќи позиција која ќе ве натера да НИ покер играчи' број еден љубител е на тендер.Дека е во право, U небото ute казино боречка часа. Одделот за Правда (КАНЦЕЛАРИЈА) е во потрага по Тврдењата на Администраторот да се справи со Full Tilt Покер сметка.На конкурс беше објавен на владино тело е сајт на оваа недела и лице кое ќе биде одговорен за плаќање назад "околу 1.3 милиони потенцијални U скај кула казино окленд нов зеланд. жртви" кои загубија пари по сајт, исчезна во средината на Црниот петок.Пари за жртвите доаѓа од еден базен на изгубени средства во вредност од околу $159 милиони денари и е на располагање, како е можно поскоро.И со што е можно поскоро, тоа значи дека секогаш кога тие ќе одлучат да издвојуваат оваа позиција кон некого и со краен рок за апликации поставени на 31 август...не почнат планирање како да се трошат вашето соодветните windfalls само уште.Како и за улогата себе, во описот на работното место држави, тие "ќе се дизајнира и да се изврши процес да се бараат, примаат и да се оцени побарувања, и за процесот на плаќање, за загубите направени од страна U небото ute казино и да се впуштат. жртви кои се поврзани со измама со наводна во над жалба".Сите кандидати мора да се идентификуваат пред контакт дека тие или нивните роднини имаат со Full Tilt Покер, PokerStars, Апсолутна Покер или било која друга коцкање фирма која може да влијае на жалителот за независност.Процесот на плаќање што следува договор со кој беше погоден помеѓу КАНЦЕЛАРИЈА и PokerStars претходно овој месец во кој вториот стекнати Full Tilt Покер со ветување тие ќе се вратат сите играчи.Она што ги најновите вести значи е дека НИ играчи, најверојатно, нема да се види средства за неколку недели.Со оглед на должината на времето што го мораше да чека веќе можеме да се замисли дека тие се само среќни да се добие нешто повеќе од една пара во нивната виртуелна паричник.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино северна дакота јужна дакота граница.