казино партија значење во хинди

geant казино исплатувачот en 4 време

Откритија на сомнително обложување модели во тенис натпревари доведоа да се донесе одлука од страна на тенис на службените лица за спроведување на независна ревизија во анти-коруптивни мерки.Истрагата спроведена од страна на би-би-си и BuzzFeed Вести вели дека тенис власти биле предупредени за 16 играчи кои се рангирани во топ 50, без АТП или WTA тури се наведени.Извештајот беше врз основа на доставени документи од врвот на оригиналната анализа на 26,000 натпревари кои се одржаа меѓу 2009 и 2015 година казино партија значење во хинди. Како и многумина 15 играчи беа идентификувани како губење на тешки натпревари обложување често.Во извештајот се вели дека Тенис Интегритет Единица (TIU), кој е формиран во 2008 година, по претходна сомнително обложување истрага 28 играчи, не беше во можност да преземат акција како тоа би можело да дејствува само на идните настани.Би-би-си Радио 5 во живо тенис дописникот Russell Целосни рече: "Во комисијата е побарано да се погледне во тоа како TIU може да станат потранспарентни без компромитирање на потребата за доверливост.Тоа, исто така, ќе се разгледа дополнителни ресурси за TIU и структурни промени кои може да се подобрат својата независност казино партија идеи дома. "Тоа, исто така, ќе се испита дали опфатот и опсегот на тениските интегритет образовна програма треба да биде продолжена.Спортот е раководни тела се посветени на давањето на препораките на преглед панел јавно достапни и да ги имплементира сите во целост." geant казино peignoir де bain.