треба некогаш сте се подели 10-ти во blackjack

foxwoods одморалиште казино biloxi pointe

Малта-базирани онлајн игри на оператор Unibet има назначено покер биз-dev менаџер Ендрју Запад како свој привремениот шеф на покер.Позицијата се отворија откако Мартин Stairos замина да стане главен оперативен директор на Естонија-врз основа на покер софтвер облека Релаксираат Игри.Постојана замена се очекува да биде именуван во наредните месеци.Вест, поранешен Ladbrokes и PokerStars стипса, е меѓу оние што се смета за постојана позиција.Во други Unibet вести, велика БРИТАНИЈА е ад чувар има spanked компанијата преку својата "ризик на bet' промоции на Facebook, Unibet е веб-сајт и спонзорирани пребарување на Google резултат.Мислења направи теренот за нови клиенти, кој го отвори сметка со Unibet дека компанијата "ќе го покрие ризикот од вашиот прво да се обложуваат се до £20." Рекламирање Стандарди Орган (АС) доби три претставки за промоции, сослушување (а) дали терминот "ризик на bet' беше во заблуда, (б) дали реклами направени услови во прилог на понудата се доволно јасни и (в) дали Unibet беа направени потребните напори да се направи јасно дека punters се потребни за да поставите дополнителни облози со цел да се повлече добивки.Во својата одбрана, Unibet рече терминот "ризик на bet' беше честа појава во обложување индустрија и дека бонус барања биле целосно објаснети во своите лесно достапни услови.Во овој случај, punter чиј прв залог е победник може да ја повлече неговата добивки веднаш.Губење на punters ќе добијат нивниот удел се врати како бонус средства за иднината wagers но 6x rollover беше потребно со цел да се повлече бонус средства и доколку купувачот zeroed од неговата сметка пред овој услов е исполнет, бонус понуда беше како законот паѓа треба некогаш сте се подели 10-ти во blackjack.
Unibet тврди дека ограничениот простор во социјалните медиуми мислења спречи нив од листата на целосна Т&Cs во рамките на овие мислења.Но линкови во овие постови поврзани клиенти со Unibet за регистрација страница, каде што во целосна Т&Cs биле лесно достапни.Во случајот на Google спонзорирани пост, Unibet се согласија дека врската погрешно насочени клиенти да Unibet е страница наместо регистрација страница.Но АС примен на жалби, велејќи бонус услови "се најверојатно да се противречи на потрошувачите разбирање на поимот "ризик' bet понуда во контекст на реклами." На АС, исто така, не купи Unibet е расправа за ограничувањата на социјалните медиуми мислења или реклами на Google, велејќи пропуст на "особено значајни" Т&Cs – кои се "повеќе од еден клик од вас од реклами" – донел ад погрешно.На АС нареди дека рекламите не се појавуваат во нивната сегашна форма треба некогаш сте се подели десет во blackjack. Unibet исто така беше кажано дека нема да ги користите тврдат дека "ризик bet" за да се опише овој бонус понуда во иднина реклами.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre треба некогаш куцам во покер.