казино во близина на езерото вреди да се fl

galette de pomme de terre casino

На расклатени $3 милијарди долари-плус Baha Март одморалиште во Бахамите се појави од неизвесноста со тоа што својот имот кои се продаваат на филијалата на проектот за основно кредитор, Извоз-Увоз Банка на Кина.Продажба на CEXIM филијалата ентитет наречен Совршена Среќа Стопанства неодамна беше потврдено од страна на Бахамите Премиерот Пери Кристи канцеларијата.На 8 октомври, пред детали за продажба се направени јавни BMD Holdings Ltd., поранешниот инвеститорот на проектот предводена од страна на Sarkis Izmirlian контактирани EXIM и Премиерот во која се наведува дека тие биле подготвени да се направи понуда во сите погледи супериорен во однос на она што му се нудат.Една недела подоцна на Премиерот канцеларијата откри на купувачот, на "посебна намена возило" (SPV) на CEXIM и изјави дека Совршена Среќа, "да го продаде на примената на кого сака, кои се предмет на предложените набавувачот е прифатлива за владата и други органи вршење на нивната јавна функција." "Во секоја фаза на процесот на Г-дин Izmirlian има можност да учествуваат во дискусии и процесот околу иднината на одморалиштето казино во близина на езерото вреди да се fl.

"Ако, како што тој вели, Г-дин Izmirlian е во позиција да, и сака да работи со CEXIM да ја испорача Baha Март за Bahamian луѓе, тогаш тој треба да се вклучат сериозно со Совршена Среќа и неговите советници.Ако тој е во позиција да се направи веродостојна предлог да се стекнат со Baha Март од Совршена Среќа, тогаш тој е слободен да го направи тоа," Г-дин Кристи рече.Во неговата Октомври galet roulette pour baie coulissante. 10 писмо до Извоз-Увоз Банка на Кина претседателот Лиу Liange и копираат да се Премиер Кристи, Г-дин Izmirlian напиша, "Ако нашите понуди биле смета, многу е веројатно дека Baha Март ќе биде отворен денеска, вработување на илјадници Bahamians," според соопштението издадено веднаш по.Во серијата се врти да се започне со изградба и напредок одложувања дека EXIM изведувачот, Кинеската Државна сопственост ЦЦА (Кина Изградба Америка) и Izmirlian обвини едни со други, Izmirlian обид за успешно досие за стечај во U galette pomme de terre casino. судови, и евентуално отпуштања на околу 2.000 вработени, пред да се впуштат некогаш отвори, сагата создаде политичка стрес и несигурност во Бахамите економија.Во неговата Октомври.
10 писмото на Г-дин Izmirlian е наведено, "Тоа е изјави дека оваа партија Кинески беше пронајдена надвор од Примачите продажниот процес.Ова е многу важно и изненадувачки.Како мора да бидат свесни, ние претходно беа известени за повеќе повод од страна на вашите Корисници дека сите понуди беа потребни за да се tendered преку Примачи' процес, и мноштво на искрен нуди сме го направиле не се смета поради тоа.Всушност, ако нашите понуди биле смета, многу е веројатно дека Baha Март ќе биде отворен денеска, вработување на илјадници Bahamians. "Со оглед на потенцијалот за стекнување на Baha Март од страна на неидентификувани лица преку понуда надвор Примачи' процес е сега она што CEXIM е забавна, ние со ова ги достави следниве понуда, која ние сме убедени е и далеку подобри економски и во најдобар интерес на Бахамите," според соопштението.Мулти-милијарди долари Baha Март проектот скрши земјата во 2011 година и имаше неколку пропуштени отвори.Изградба продолжи во септември 2016 година. Премиерот на канцеларијата неодамна изјави дека верува дека имотот се уште може да се отвори до крајот на зимската сезона ставање на отворањето близина Март 2017. galette de pomme de terre casino.