како покер дилери се плаќа

џуди слот за онлајн преку pulsa

...почетокот на проверки од Златна Недела...укажуваат на дневни приходи се кандидира го оценувате што е долу на околу 33 проценти," напиша Карло Santarelli, Њујорк-базирани аналитичар во Deutsche Bank AG во една белешка, во вторникот како покер дилери се плаќа.

Генерално, ние очекуваме октомври приходи да падне од 17 проценти на 20 проценти [година на година]", додава Кредит Свис тим.eutsche Банката Г-дин Santarelli проценува на 18.2 проценти година-на-годишниот пад во GGR за октомври, но рече дека падот би можел да бидат поостри ако година-на-годишниот пад во почетокот на октомври броеви игра надвор пропорционално низ остатокот од месецот. џуди слот за онлајн преку ново.