казино на облаците

список на онлајн покер сајтови во индонезија

Со 2018 ФИФА Светското Првенство сега само шест недели отиде, полициските сили низ Азија се gearing за нивните crackdowns на очекуваниот бран во нелегално обложување спортски.Тајланд е Кралската Тајландски Полицијата (RTP) неодамна објави планови за да се започне работата центар посветен на совладување нелегални онлајн фудбалски wagering на Светското Првенство акција, која се добива во тек на 14 јуни казино на облаците.
Центарот, кој ќе се поврзете на RTP седиште со регионалните канцеларии, официјално ја започна својата работа во вторник и може да стане постојан тела.На RTP е нова анти-обложување бригада вклучува персонал од Централниот Истражен Биро, Бирото за Имиграција и Спречување на Перење Пари Канцеларија.На сила ќе целна сајтови дали нивните сервери се базирани во Тајланд или во странство.Загрижени граѓани се принудени да fink на осомничени за нелегално обложување активност – во Тајланд, сите коцкање освен лотарија е нелегално и заменик националната полиција главен Chalermkiat Srivorakhan сугерираше дека сопствениците на Facebook сметки кои промовираат обложување активност може да се соочи со обвиненија за прекршување и Коцкање Чин и Компјутерски Криминал поврзан со Дело.Во текот на Хонг Конг, локалната полиција веќе започна својата најнова Работа Crowbeak, кој има за цел да се наруши нелегални онлајн обложување, а исто така поплави барови и ресторани со тајна службеници во потрага по wagering не се вршат со Хонг Конг Jockey Клуб локалните обложување монопол.На 2016 година издание на Crowbeak, кои се насочени Еуро 2016 година bettors, резултираше со запленување на обложување евиденција дека quadrupled обемот на оние откриено за време на Евро 2012 настан.2014 издание резултираа со апсењето на 176 нелегално Светското Првенство bookies.Во 2016 година, хонг конг полицијата утврди дека обложување оператори беа добивање на технички повеќе такт, снимањето обложување информации преку текстуална порака, наместо товар се со многу инкриминирачки обложување лизга, принудувајќи полицијата да стане повеќе креативни во нивните sleuthing.Кина и Тајланд беа меѓу 10 земји кои се вклучени во SOGA и Аса анти-обложување кампањи организирани од страна на глобалните криминал-борци Интерпол, што резултираше со преку 4.100 коцкање апсења во текот на Еуро 2016 година настан.Интерпол има уште да се открие имињата на своите глобални партнери за 2018 ФИФА tourney, но еден осомничените уште повеќе партнер нации се чешање да се помогне да ја воочи големината и глобална забрана-чекан овој пат.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre салта.