блек џек соларни рефлексивни боја

најдобри во слот heil schamane

Bojoko го објави извештајот дека се дискутира на одбитоци оператори се направи за да се приклучат на приходите.Извештајот е повик за акција на операторите кои бесплатно казино филијали неправедно, со Bojoko надевајќи се дека ќе има поголема транспарентност во текот на надоместоци кои се применуваат за да се плати блек џек соларни рефлексивни боја. Bojoko истрча ревизија на онлајн казината наведени на својата интернет страница; казина дека компанијата имаше 45% приходите споделување со избрани.Наодите покажуваат дека откако такси беа одбиени, нето-приходите беше толку ниско, како и 8% за некои.Додека 18 на ревизии покажа приходите споделување по такси на помала од 16%.Највисоки приходи споделување беше 40.8%, иако просечната приходите споделување по такси беше 23.9%: речиси половина од договореното 45%.Главен бизнис службеник на Bojoko, Joonas Karhu, рече: "Нашата ревизија во и извештај на трошоци се применува на филијали прави интересни за читање и покажува има многу повеќе што треба да се направи за да се подобри врската помеѓу двете страни."Ние го прифаќаме треба да се плаќаат надоместоци на приходи споделување на договори, но и оние трошоци мора да бидат фер и транспарентни, така што филијали имаат можност да дискутираат за нив пред да стапи на договор за промовирање на оператор е бренд."Bojoko и CBO Karhu цел да се подобри ситуацијата преку неодамна започна Професионални Коцкање Филијали Асоцијација (PGAA).Ова е иницијатива која се однесува на нерамнотежа преку договор потпишан од двете страни.На PGAA потрошени месеци дизајнирање договор кој обезбедува безбедност за своите членови. блек џек соларни рефлексивни боја toolstation.