онлајн казино бонус вистински пари без Депозит

mesas став jugar покер

Глобалната угостителство и забава корпорација, MGM Места International (NYSE: MGM), неодамна најави дека Дебра DeShong има се придружи на компанијата како и неговиот Потпретседател на Глобалната Индустрија Работи.Според соопштението, едно време Шефот на Вработените да се U онлајн казино бонус вистински пари без Депозит. Амбасадор во Јапонија Каролина Кенеди ќе доведе MGM е проактивен пораки стратегии и односи со медиумите за прашања што влијаат врз MGM Летувалишта во целиот свет.Во нејзината улога како началникот на генералштабот, DeShong тесно соработуваше со засегнатите страни и политичките лидери на пораки и бизнис заедниците во однос на прашања како што се жените зајакнување и Транс Пацифик Партнерство трговија договор онлајн казино бонус Депозит веднаш.
DeShong, кои ќе бидат со седиште во Вашингтон, D онлајн казино бонус на прв Депозит. збор за Лас Вегас-базирани MGM Места со повеќе од две децении искуство во меѓународните односи, комуникации и јавни политики.Алан Feldman, Извршен Потпретседател на Глобалната Индустрија Работи на MGM, рече, "Дебра е децении на лидерство во јавната политика и меѓународните односи, заедно со својата експертиза во пораки и стратегија, направи нејзиниот високо вредни прилог на MGM Места тим", според соопштението mesas став jugar покер. Feldman додаде дека MGM е воодушевен со најновите прилог на својата талентирана работна сила како компанија продолжува да расте својата глобална стапало.Пред да се приклучи MGM Одморалишта, DeShong служеше како Извршен Заменик Претседател и генерален Директор на Јавни Работи за стратегиски комуникации фирма Предметот, во Вашингтон, D и bogota.