Mescalero apache казино во ново мексико

сантијаго

ngoing протести во Хонг Конг "се појави да се има малку негативно влијание" на Макао казино сектор неделно бруто игри приходи (GGR) броеви.Па рече понеделник белешка од Номура Instinet.acau и во соседните Хонг Конг, две специјални административни региони на Кина, имаат често се формирани две-стоп патување за рекреација на посетителите од Кина.arlier водство од казино managements и инвестиции аналитичари за инвеститорите истакна Хонг Конг криза беше без или незначителна влијание врз Macau е GGR.omura аналитичари Хари Кертис, Даниел Адам и Брајан Dobson велат дека во нивниот понеделник забелешка очекуваа ноември GGR да се надолу по помеѓу 8% и 10% годишно-на-година – кој ќе биде најголемиот месечен година на година контракција на 2019 досега.omura проценува дека во истиот период, просечната дневна маса приходите се 8% до 10 проценти повисока година на година, но VIP тома – друга мерка на перформанси од GGR – беа следење на 31% на 32% помал од истиот период минатата година mescalero apache казино во ново мексико. Ние проценка GGR за месец треба да се спогоди околу MOP22.5 милијарди евра за да MOP23 милијарди долари," неговата аналитичари го напиша mesas y sillas став казино. На midpoint на проценетата спектар подразбира 9 проценти година-на-годишниот пад во ноември, или приближно 580 базични поени, на секвенцијални забавување, со оглед на построги една година раст комп," истакна Номура mesas став казино. Настрана од помек Кина економија, неколку други фактори продолжи да се создаде headwinds да GGR.Продолжение на слабост во Кина е валута претставува слабост да GGR раст.Историски гледано, има некои корелација помеѓу GGR и renminbi/Хонг Конг долар и U сантијаго. долар на девизниот курс," изјави Sanford Bernstein, осврнувајќи се на фактот повеќето Macau казино облози се деноминирани во валута на соседните Хонг Конг, во моментов фиксиран за U покер соба во близина на свети августин fl. долар. покер соба во близина на west palm beach.