не кец смета како 1 во покер

покер соби во солт лејк сити

Marathonbet влезе во кошула спонзорски договор со италијанскиот фудбалски клуб Lazio, и покрај демне коцкање рекламирање забрана во Италија.Договорот меѓу онлајн оператор и Серијата На клубот ќе работи од сега па до крајот на 2018 за да се избегне кршење на претстојните рекламирање забрана, или "Достоинство Уредба," која е поставена за да стапи на сила на 1 јануари 2019.Наталија Zavodnik, извршен ДИРЕКТОР на Marathonbet, тврди договор "ја истакнува нашата намера, да продолжиме со нашите раст во италијанскиот пазар и пошироко."Сепак, расте во италијанскиот пазар откако бан доаѓа во ефект може да се докаже тешко, како Google и Facebook се принудени да се усогласат со новата рекламна забрана.И двата технолошки гиганти, кои веќе се спроведуваат на забраната, се изјасниле дека решен коцкање оператори се појавува на врвот на нивните корисници' коцкање поврзани пребарувања како резултат на забраната.Операторот Betway може, исто така, имаат свои соништа за проширување во Италија оневозможен, како што влегол во три-годишна обука за полнење за спонзорство со Lazio локални ривали Ромите во јули оваа година.Како договор се внесуваат во пред забрана најавата, ќе биде дозволено да се продолжи до 30 јуни 2019, уште две години помалку од нејзиното завршување.Забраната е веќе влијае на постојните договори, фирми кои се потпираат на коцкање рекламирање, спонзорство, како што се фудбал клубови, и оператори кои се обидуваат да ги прошират своите бизниси во Италија. не кец смета како 1 во покер.