Mesin слот id

покер соба во близина на панама сити бич

На Коцкање Комисија нареди Gamesys да се плати £1.2 m ($1.5 м) за неуспехот да се спречи коцкање штета и пробивање перење пари прописи.Истрагата беше лансиран во операторот процеси откако полицијата откри три лица поминале украдени пари со компанијата.Таа откри Gamesys не успеа да се усогласат со перење пари прописи помеѓу 2014 и во 2016 година, вклучувајќи не воспоставување на клиентите извор на средства.Леон Earp, MLRO и Директорот на Gamesys, рече: "Ние ги признаваме и целосно да ги прифати наодите на Комисијата во однос на овие историски предмети од 2014 до 2016 година mesin слот id. "Од тој период имаме значително подобрување на нашите процедури за проценка на ризикот и направени обемни инвестиции во ресурси, алатки и обука, од кои сите ни овозможи да се разбере подобро и поддршка на нашите клиенти, и да ја задржите криминал надвор од коцкање."Како дел од населбата, Gamesys ќе се врати £460,472 на украдени пари за да го жртви и плати £690,000 како парична казна.Ричард Вотсон, Коцкање Комисија Извршен Директор, рече: "Тоа е од витално значење оператори се разбере клиенти, ги пратите на нивните онлајн коцкање и чекор во брзо кога тие се сомневаат некој страда од коцкање штета."Gamesys' пристап резултираше со голем број на недостатоци и видов украдени пари тече низ бизнис со клиенти, се стави на ризик од коцкање поврзани со штета."Gamesys неодамна соработува со Богородица и SBTech да започне Богородица Залог sportsbook. мобилни најава.