Sonesta maho beach resort casino & spa

реки казино работни места питсбург па

Дали ви се допаѓа blockchain и cryptocurrency индустрија?Ајде да се како нив заедно!Купи билет за Blockchain & Bitcoin Конференција Талин на Свети Денот на Вљубените и ги примите втор еден како подарок!Само на 14 февруари, ќе добие два билети за обичните цена на еден – €110 sonesta maho beach resort casino & spa.
Како резултат на тоа, секој билет ќе ве чини €55 на одмор!Blockchain & Bitcoin Конференција Талин ќе се одржи на 22 Март sonesta maho beach resort & casino ул. maarten. Ќе бидете во можност да уживаат следните активности: • презентации од страна на врвни стручњаци од Франција, Литванија, Естонија, Сингапур, Русија и други земји; • презентација седница на blockchain-базирани стартап; • повеќето напредни софтвер, платните системи и off-the-полица решенија во изложбата област; • вмрежување со МЦК учесници, инвеститори, како и успешни претприемачи.Листа на специјалисти кои потврдија нивното учество е достапна на веб-локацијата.Следете ги ажурирања на конференцијата програма и листа на компании ангажирани во изложбата област во делот за Вести.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre реки казино во schenectady ny.