Dewalt dwe7491rs митра слот големина

најголемиот казино оператори во светот

Кредитната рејтинг агенција Фич Рејтингот е потврдена долгорочната странска валута издавачот default оценка (IDR) и необезбедени оценка на "А-" што се одржа од казино оператор Genting Berhad благодарение на својата "силна позиција на пазарот" во Сингапур, Малезија.Покрај тоа што е одговорен за Genting Казино и Genting Клуб синџири во Велика Британија, Куала Лумпур-базирани Genting Berhad работи гигант Места World Sentosa во Сингапур, додека неговата Малезија својства вклучуваат Места Светот Genting и Установи Светот Kijal.Рејтинг фич дополнително reconfirmed на "А-" странска и домашна валута IDR одделение одржан од страна на Малезија фирмата мнозинство во сопственост на Genting Сингапур подружница додека изјавувајќи дека неговата $1.71 милијарди долари во постојана капитал хартии од вредност беа рангирани на "БББ" со "стабилна" outlook. "Genting е рејтингот одразуваат неговата континуирана силна позиција на пазарот во Малезија и Сингапурски игри пазари и значајна разлика во насади и енергетски сектори," читање на поезијата од Фич Рејтингот. "На рејтингот, исто така, се одразуваат на компанијата конзервативна финансиски политики." Определување од Фич Рејтингот објасни дека 45% од Genting Berhad е 2014 заработка пред камати, даноци, амортизација дојде од Genting Сингапур.Таа изјави дека како "споделување на брендови" и "историја на обезбедување на финансиска поддршка" се клучните атрибути во неговата одлука да equalize на рејтингот.Рејтинг фич откриле дека Genting Berhad е слободно и угостителството бизнис, кој вклучува казина, хотели и забавни паркови, видов својата прва четвртина заработка пред камати, даноци, амортизација маргина падот од речиси 8% од година на година да 34.8% со игри профитабилноста на маргините, исто така, надолу иако фирмите' вкупната профитабилност е "во согласност со својот рејтинг".Рејтингот фирма изјави дека Genting Сингапур биле погодени од 5,4% од прв квартал откажат од година на година во посетителите на Сингапур, која се должи на "макроекономската застој и анти-корупцијата crackdown во Кина, заедно со depreciating Индонезиски рупии и неизвесноста во глобални пазари".Како резултат на тоа, операторот е бидејќи речиси половина од својот бруто игри приходи доаѓаат од ВИП пазарот dewalt dwe7491rs митра слот големина. "Со намалувањето тренд во туристички приливи од втората половина на 2014 година, Фич Рејтингот очекува Сингапур операција бруто игри приходи или да стагнира или да се намали малку," прочитајте го извештајот од Фич Рејтингот dewalt табела saw mitre слот. "И покрај Genting Сингапур заработувачка пред камати, даноци, амортизација намалување на 36% за првиот квартал од 2015 година од 48.5% во првиот квартал на 2014 година, тоа продолжува да биде здрав dewalt табела saw митра слот големина. Genting Сингапур е во нето парични позиција." најголемиот казино оператори во светот.