титан покер промо код без депозит

казино интензивен 10 евра без депозит

Добавувачи Intralot беа избрани како технологија на сервиси за Ирската Национална Лотарија титан покер промо код без депозит. Грчката фирма ќе набавка, поставување, одржување и поддршка на нови лотарија на софтверски платформи и терминали за Премиер Лотарии Ирска (PLI), конзорциумот составен од Ирски поштенски услуги На Пост и велика БРИТАНИЈА лотарија оператори Камелот кој неодамна освои 20-годишна лиценца да работи на Ирското Лотарија титан покер мобилен стан преземете. На 10-годишен договор, ќе се види Intralot обезбеди системи за работа и администрација на лотарија и инстант игри низ малопродажба, интернет и мобилни канали, како и повеќе од 4,000 на нивните Фотон терминали титан покер бонус кодот ohne einzahlung. Технологијата suite исто така, ќе вклучува Intralot е CRM решение и нивните Lotos Хоризонтот за управување со содржини софтвер платформа казино интензивен 10 евра без депозит.

Фирмата поставиле Intralot Ирска, кој ќе биде одговорен за имплементација, конфигурација и одржување на платформи, како и тековните консултантски услуги за проектот казино инспириран од john lennon. Дополнителни опции од Intralot е портфолио на производот, исто така, се достапни за да PLI за време на траењето на договорот.
Intralot група COO Јован Pantoloen рече: "јас сум убеден дека нашите глобално искуство и cutting-edge технологија заедно со оперативните способности на Премиер Лотарии Ирска ќе даде одлични резултати за доброто на Ирска и донесе возбудлив игри искуства на Ирските играчи." Dermot Грифин, извршниот ДИРЕКТОР на Премиер Лотарии Ирска, додаде: "Intralot е state-of-the-art Фотон терминали ќе се стркала на трговците на мало низ државата за да се обезбедат повеќе интерактивни екран осетлив на допир искуство." казино инспектор должности и одговорности.