форт св. јован шансите казино

казино онлајн бонус immediato senza deposito

Хонг Конг-листата игри инвеститор Genting Хонг Конг е фрлање на сите преостанатите акции во норвешка Крстарење Линија Holdings Ltd. (NCLH) како што beefs до својата финансиска каса за нови инвестиции.Акционерите на Genting Хонг Конг гласаа во петок за излез од NCLH со продажба на своите 3.15 милиони акции во компанијата, што е еквивалентно на 1.4% од акциите.Компанијата вели дека 99 отсто од акционерите се согласи на располагање процес кој ќе се одвива во текот на следните 12 месеци.Минимална продажна цена нема да биде помалку од US$43.86 по акција врз основа на условите договорени од страна на инвеститорите форт св. јован шансите казино. Computershare Хонг Конг Инвеститор Услуги се Ограничени, компанијата е гранка споделување на матичарот во Хонг Конг, дејствувал како scrutineer за гласање-земајќи ги во Genting HK е посебна општа седница форт св. јован п.н.е казино. Genting HK, подружница на Малезија кооперација Genting Berhad, почна да продава своите акции во NCLH во 2017 во рамките на подготовките за својот бизнис експанзија во Северна Азија.На коцкање фирма рече приносите од фрлање "ќе се користи како општа работниот капитал и на капиталните расходи за групата и/или за финансирање на нови инвестиции, треба да соодветни можности да се појават." Лим Кок Thay, Genting HK е претседател и извршен ДИРЕКТОР, рече дека компанијата има за цел да ги фокусираат своите ресурси на своите деловни операции и да се насочат својата согласност обврски за да се задоволат растечките барања на Кинескиот пазар.Тоа беше објавено во април што Genting BHD беше "напорно се подготвува" за интензивна наддавање војна за казино лиценца во Јапонија, како и Јапонската Исхрана се движи поблиску до донесувањето на долго очекуваниот Интегрирани Места Спроведување на Законот.Настрана од пласманот на NCLH акции, Genting HK инвеститорите исто така ја одобри конечниот дивиденда од НАС$0.01 по обична акција, како и плаќање на Директори' такса од US$308,000 (во збирни) за годината што завршува на 31 декември 2017 форт томпсон казино јужна дакота. Тие, исто така, се согласија дека бројот на Genting директори треба да се зацврсти во 12 пред да се ре-избор Лим Keong Hui и Lam Wai Х како одборот на директори.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино онлајн бонус immediato senza deposito.