најдобар начин да го победи пари казино

реки казино албани њујорк

Теди Sagi е холдинг компанија, Brickington Тргување Ограничена е поставен да го продаде својот 10.1% удел во онлајн коцкање гигант Playtech.Во најава откако на пазарот имаше затворен, Playtech откри дека Sagi беше да се продава за околу 32 милиони Playtech акции во обид да го прошири својот инвестиции и за да се помогне финансирањето значително зголемен фокус на недвижен имот.Тоа беше неодамна најави дека Sagi купи 29% удел во Пазарот Техника Стопанства, недвижности, компанијата зад Лондон е Camden Пазарот.На продажба ќе ја одбележи прв пат дека на Израелската милијардер е во сопственост на помалку од 10% од компанијата која тој ја основал уште во 1999 година, со што се намалува неговата одржи во друштво на 7.7% најдобар начин да го победи пари казино.
Playtech акции затворени вчера на г 9.93, по поставување на сите времиња високи рекорд на г 10.20 порано во текот на денот.Предложените споделување на продажба го донесе во околу £337m да Brickington и Sagi.На продажба ќе ја прекине Sagi улога како посебен главен акционер се должи на фактот дека Brickington Тргување е да се одржи во друштво падна под 15% норма.Сепак, Sagi ќе го задржат советодавна улога во мулти-милион фунти компанија.Згора на тоа, по продажба, Sagi е фирма ќе биде забрането продавање на било какви дополнителни акции за најмалку 180 дена.Неодамнешната продажба следи друг акции offload назад во Март, каде Sagi продаваат надвор £113m вредност на акциите да Boussard & Gavaudan. реки казино и туристички настан центар.