Nieuw слот во deur laten zetten

faccio казино стихови преведени

Јапонија донесе коцкање бил претходно овој месец дека го одобри развој на интегриран установи во земјата.На казино индустријата се очекува да се создаде илјадници работни места и исто така се донесе во милијарди долари странски инвестиции.Законодавците сега треба да одлучи колку коцкање лиценци ќе биде издадена на почетокот и кои градови ќе бидат доделени на овие лиценци.Втората и подетални процес е да се развијат соодветни регулативи и процедури со кои ќе се регулираат на казино индустријата.Рејтинг фич објави извештај во кој се наведува дека Јапонската законодавците најверојатно ќе ги следат чекорите на Сингапур кога станува збор за дизајнирање на нивните игри регулатива.Рејтинг фич наведе дека Токио и Осака се првите два градови, кои се најверојатно да биде доделена лиценца игри на среќа.Фич верува дека игри лиценци ќе бидат ограничени на поголемите градови, но повеќе помали сателитски лиценци можат да бидат одобрени.Првите две големи интегрирани казино места се очекува да бидат доделени околу 3,000 слот машини и 500 маса игри.Тие се очекува да се генерираат околу $6 милијарди долари во игри на приходите.Морган Стенли, на инвестициска банка верува дека Јапонски игри на пазарот ќе се генерираат околу $20 милијарди евра пред крајот на 2025 nieuw слот во deur laten zetten. Рејтинг фич верува дека игри приходи може да биде ограничен само во Јапонија, поради голем број на фактори.Во соопштението, Фич Рејтингот рече: "РЕНТАБИЛНОСТ, најверојатно, ќе биде под притисок од предвидениот високата цена на развој во однос на работната сила, материјали и површини.Други прашања ги опфаќаат Јапонија е висока корпоративната даночна стапка (околу 30 проценти и покрај неодамнешните намалувања); понекогаш на испарливи јенот на девизниот курс; потенцијал за Јужна Кореја и Тајван за либерализација на коцкање; и бавни тензиите со Кина." Рејтинг фич, исто така, изјави дека главните меѓународни игри оператори се добро позиционирани за да се аплицира за лиценца игри на среќа во Јапонија како и нивните биланси на состојба се доволно силни за да ги задоволи игри регулатори дека тие имаат доволно финансиски ресурси за да направи големи инвестиции во земјата.Фич изјави дека овие игри оператори имаат зајакнат своите средства во текот на последните шест години како U faccio казино мишел bravi. С економија е проширен и исто така за време на раниот период од 2010 година кога Macau казино индустријата беше во подем.Големи U faccio казино во inglese. С игри оператори како што е Лас Вегас Песоци Корп, Дин Летувалишта и MGM Установи имаат изразено интерес во развојот на мулти-милијарди долари места во Јапонија.Голем број на Азиските игри оператори, вклучувајќи Melco Круна Ограничен, Genting Сингапур и Рајот Ко Ограничен се, исто така, бараат да се постави операции во Јапонија.Лас Вегас Песоци и MGM Установи, изјавија во минатото и дека тие се подготвени да инвестираат најмногу до $10 милијарди евра, за да се развие интегрирана казино комплекс.Рејтинг фич верува дека тоа ќе потрае уште две години пред изградбата на било казино може да започне и овој дополнителен период на време ќе се обезбеди овие игри оператори повеќе време за зајакнување на нивните финансиски средства. faccio казино стихови преведени.