кралската дабови казино бонус кодот

постои казино во панама сити бич

Секојдневно фантазија спорт, спортски обложувања и онлајн коцкање сите ќе бидат теми на (веројатно жив) дискусија на Конгресот претрес следниот месец.Во четвртокот, ESPN е Дејвид Purdum се скрши на вестите дека Домот на Претставници' Поткомитетот за Трговија, Производство и Трговија ќе се одржи рочиште во средата, 11 Мај да се разгледа правниот статус на DFS, онлајн коцкање и обложување спортски.Ушите доаѓа на барање на Њу Џерси Rep кралската дабови казино бонус кодот.
Френк Pallone Jr кралската оаза resort & casino freeport бахамите. (на сликата), рангирањето Демократ на Куќа за Енергетика и Трговија Комитет, кој би се нарекува за некоја форма на сојузниот бразилецот на DFS минатиот септември постои казино во панама сити флорида.

Pallone домот на државата во моментов може да се пофали земјата е најголемиот регулирани онлајн игри на пазарот и доведе задолжен за укинување на сојузниот спортски обложувања забрана, иако тоа е малку влечко во справувањето со DFS.Во последниве месеци, поголем број на државни адвокати општи имаат прогласи DFS да се нелегално коцкање, според државниот закон, додека други земји се туркаат за да се даде DFS правно shield преку воведување на т.н постои казино во панама сити бич. заштита на потрошувачите, мерките.Но правни орли се сомневаат DFS може да претставува нелегално обложување спортски под 1992 PASPA забрана, и следниот месец расправа ќе наводно се разгледа на сојузниот улога (ако има) во надгледување DFS активност.Ајова е најновата државата да се обиде да ги принуди DFS врз права и тесен патот по поволни гласаат оваа недела на Сенатот Студиски Бил 3181 од страна на Сенатот на поткомитетот.Ајова се обидел да помине слични законодавство минатата година, но законот не успеа да го исчистите сите неопходни пречки во времето.За разлика од другите држави за заштита на потрошувачите записи, кои обично се превиткуваат назад за да дефинирате DFS како "не коцкање" и делегат надзор за некој друг освен за државата игри регулатори, SB 3181 ќе бара DFS оператори да бидат лиценцирани и регулирани од страна на Ајова Трки и Игри Комисија, додека DFS приходи ќе биде предмет на 7.5% даночна стапка.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre постои казино во панама сити бич на флорида.