какви се шансите на блек џек

како да се исчисти ги старите глина покер чипови

На 7 Мај Коцкање Комисија ревизии на нивните Лиценца Услови и Кодови на Пракса ( LCCP ) стапи на сила, што меѓу другото значи дека операторите мораше да се придржуваат до новите возраста и идентитетот верификација правила.Дел од овие нови одлуки се однесува на способноста на посетителите на сајтовите се кандидира од страна на лиценцирани UKGC оператори и нивните соработници за да пристапите и да се игра бесплатно игра казино игри.Новите одлуки што стапи во сила, сега бараат операторите да обезбедат соодветна возраст верификација метод е вработен.При посетители мора да заврши и да ги задоволи операторот тие се над 18 години, пред да се дозволи пристап до сите слободни да играат игри.Тоа transpires дека во текот на последните неколку недели, Коцкање Комисија се 'тоа' нивните licensees на оваа нова одлука и за возврат на приклучат програми зад оператори, се поврзеш со своите affiliate партнери.Во писмата испратени до iGaming филијали дека ние во Казино Весник виделе, iGaming Приклучат Програми се напишани за нивните филијали правописот надвор во никој несигурни услови на потреба за "соодветни' возраст систем за верификација, треба да нивните сајтови функција слободни да играат игри.Во една таква комуникација испратени надвор да се соработници, тоа се прочита: "Коцкање Комисија е јасно дека тоа може и ќе се одржи оператори одговорни за дејствијата на филијали.Мора да имате водејќи за, и да дејствува во секое време, на начин во согласност со Лиценцирање Цели, како што е иако вие бевте носител на Коцкање Комисија." "Исто така мора да покажат да се земат во предвид и почитување на Лиценцирање Цели во сите ваши активности.Двете филијалата и оператор ќе биде именуван ако било маркетинг комуникација е донесена за да биде во прекршување на овој кодекс." Како партнери сајтови не се користи Знаете Вашиот Клиент процес, како што тие не генерира финансиски трансакции на нивните веб-сајтови, тоа останува да се види дали едноставно "јас сум над 18' проверете кутија ќе биде доволно.Стотици, ако не и илјадници партнерските сајтови во iGaming Индустрија сега функција се игра бесплатно казино игри и тоа се случува да биде многу интересно во текот на наредните недели како да се она што се случува со нив. какви се шансите на блек џек.