казино во бејкер град орегон

кралската slots казино croydon cr0 0jd

Истрагата за кражба и перење на околу $81 милиони денари од жиро сметка на Бангладеш централната банка на Федерални Резерви во Њујорк е завршен во четвртокот од страна на Филипините Сенатот како два сенатори ја води истрагата загубија своите повторен избор понуди и нема да имате време да се задржи на истрагата пред нивните услови крај, според Wall Street Journal.И покрај очигледниот напредок се направени во истрагата, во која Кинески казино шеф и junket оператор во Филипини, Ким Вонг, предадени $15 милиони евра за Анти-Пари-Перење на Советот, беше донесена одлука да се стави крај на истрага.Вонг доби речиси $35 милиони евра во вкупниот преку неговото казино компанија и девизниот брокер, Philrem.Работата е уште да се направи од страна на сенаторите да го сметка за други $17 милиони евра.Вонг сега се соочува со кривична пријава за наводно прекршување на законите против перењето пари.Тој негира било каква одговорност и вели дека тој немал познавање дека пари бил украден и да ја покаже својата невиност ќе се врати средствата.Бангладеш е амбасадор на Филипини, Џон Гомез, е загрижен дека престанок на Сенатот претрес попречуваат напредокот на пронаоѓање на украдените средства од страна на неговата влада.Пред група на новинарите по состанокот во четвртокот, Гомез беше кажано од страна на Сен казино во бејкер град орегон. Teofisto Guingona, претседател на истражниот комитет, кои истрага и евентуално кривично гонење на виновните страни ќе се изведува од страна на Филипините владини агенции.Сен казино во назад кон иднината 2. Guingona рече јавните расправи беа јасна демонстрација на грешка од страна на Конгресот во одлучувањето да се ослободат казина од делокругот на Анти-Пари-Перење на Законот во 2013 година, кога беше последен изменет.Во меѓувреме, препораки за административни санкции се завршени од страна на банката против оние кои се наоѓаат одговорни во перење пари случај, според Nestor Espenilla, заменик-гувернерот на централната банка.Оние кои се одговорни вклучуваат вработените и менаџерите на Rizal Комерцијално Банкарство Корп, Филипини и седиште на давателот каде лажни сметки беа создадени со фиктивни имиња.Истрага била спроведена од страна на давателот, како и досега доведе до отпуштање на банката менаџер на одредена гранка беа сметки потекнува и неколку други вработени. казино во лоши секира mi.