како не несреќа коцкање работа

листа на велика британија покер сајтови

Америка е професионален спортски спортисти сакаат "седиште на маса" ако лиги за кои тие се игра продолжи да му се предадат на правни спортски обложувања.Во четвртокот, на здруженијата што ги претставуваат спортисти од главната Бејзбол Лига (mlb, Националната Кошаркарска Асоцијација, Националната Фудбалска Лига и Националната Хокеј Лига издадени во заедничката изјава која открива дека тие веќе активно се подготвуваат за легализација на спортско обложување во U како не несреќа коцкање работа. целосната изјава гласи како што следува (забелешка на misspelling на акроним за Професионални и Аматерски Спортски законот за Заштита): "со Оглед на очекување на Врховниот Суд, одлуката во однос на Професионалните и Аматерски Спортски законот за Заштита (PAPSA), претставници на MLBPA, NBPA, NFLPA и NHLPA работевме заедно на правни, комерцијални, практично, и човечки последици на дозволувајќи им на спортски обложувања да стане меинстрим.Дојде времето за решавање не само што профит од спортски игри, но исто така и на трошоците.Нашите синдикати се разговара за потенцијалното влијание на легализација на коцкање на играчите приватноста и публицитет права, интегритетот на нашите игри и нестабилноста на нашите бизниси.Обложување на спортски може да стане широко легална, но ние не можеме да им овозможи на оние кои имаат lobbied најтешко за спортски коцкање да биде само на оние контролирање на тоа како ќе се воведе во нашите бизниси.Спортистите исто така, мора да има место на масата да се осигура дека играчите права и интегритетот на нашите игри се заштитени." Изјавата е снимен преку лак во НБА, MLB и (неодамна) Професионална Голф Асоцијација, која се лобирање бесно за државите да им се одредени права во однос на спортско обложување, вклучувајќи: (а) на 'интегритет такса' до 1% на обложување се справи, (б) способност за контрола на она што вид на "егзотични' облози се дозволени, и (в) да се бара bookmakers да се користи само лига-одобрени извори на податоци.Изјавата е исто така потсетник дека, треба на Врховниот Суд издаде широк владејачката дека штрајкови надолу PASPA – наместо потесен владејачката што само upholds Њу Џерси е во план да се тркалаат назад на државно ниво и обложување забрани – патот кон правни обложување, најверојатно, ќе биде долго, напорно и replete со во-борба помеѓу засегнатите страни.Ако ништо друго, тоа треба да се направи за уште повеќе шарени цитати кога овие поединечни здруженија преговара нивниот следен колективно преговарање договори со нивните лиги.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како не csgo коцкање работа.