е нијагарините водопади казино отворен паркинг

како монета слот машини работа

проповед Боуви (на сликата), главен извршен директор на MGM Кина Holdings Ltd, операторот на MGM Макао, во средата изјави локалните медиуми: "јас мислам дека тоа е доста комплексна, но ние треба да се разбере тоа.Мислам дека прашањето се уште стои дека Macau борби со земјиште.Ние, исто така, треба да соработуваат и да се разбере каде што треба да биде градење на овие видови на објекти – ако тоа е добро..." acau политички лидер, Фернандо Chui На Саи, во саботата го покрена прашањето на нерезидент казино работник сместување за време на конципирањето на неговиот повторен избор на манифестот.e сака казино оператори да обезбедат услови за сместување и превоз до нивните мигранти работници.Недостаток и трошоци на приватниот сектор сместување за Макао постојани жители стана жешко политичко прашање во Макао, кој треба да увоз на работниците да се кандидира и да се одржи тековната големина на неговото казино индустријата.Градот има стапка на невработеност од само 1,7 проценти.Тоа не е јасно сепак дали Г-дин Chui гледа неговата политика предлог како начин на ослободување на постојните станбениот простор за локалното население.ере владата во оваа фаза на постојните игри концесии да бара од шест оператори за изградба на нови домови за работниците мигранти, тоа би можело да претставува значаен и како уште unbudgeted капитални трошоци е нијагарините водопади казино отворен паркинг. MGM Кина тековни попуст истекува во 2020 година, заедно со онаа на SJM Holdings Ltd.Другите четири истекува во 2022 постои граница holdem решено. р Chui има уште да се осврнам на она што тој значи со тешки казино оператори "олесни" обезбедување на услови за сместување и превоз до нивните мигранти работници, знам локално ниво, како 'нерезидент работници" или "сина карта сопствениците'.ГМ во Кина шеф Г-дин Боуви, давање на неговата реакција на Г-дин Chui е идеја, беше кажано на маргините на лансирањето на својата 4-та Меѓународна Лав Танц Првенство, да биде одржана во почетокот на ноември.р Боуви изјавил: "...мислам дека Главен Извршен директор на виделина важни прашања и ние треба да седнат со владата и работа преку прашања и еден од оние нешта прво е потребата да се разбере токму она што очекувањата се, работат заеднички заедно." Тој додаде индустријата и владата има "постојан дијалог" на голем број на прашања од заеднички интерес.р Боуви беше, исто така, побарал ако може тој беше загрижен дека MGM Кина може да стане следната цел на локална работна група активист Редови на Macao Игри.Групата е најновата протест во вторникот насочени SJM Holdings Ltd по втор пат, по претходните протести надвор Галакси Entertainment Group Ltd е StarWorld Хотел, и надвор Песоци Кина Ltd е Песоци Macao и Венецијански Macao казино места.sked ако тој мисли дека MGM Macau плати и услови беа доволно да се "парирам" заканата на повикот за штрајк, Г-дин Боуви рече: "Ние не изгледаат на ништо во еден агресивен начин.Ние се погледне во него како заеднички ситуација.Ние сме среќни да зборувате со нашите членови на тимот.Секој ќе има многу различни прикази на она што тие го барате и што сакате да седнат и да разговараат.Ние очигледно не може да се обрати секој поединечно.Ние треба да се најде програми кои се заеднички прифатливо." ГМ во Кина Грант Боуви во средата истакна дека тоа не е само казино дилери што беше важно – иако под Macau тековните казино бизнис модел, повеќето од приходите доаѓа од коцкање, и поголемиот дел од кои живеат од дилер маса игри е северниот залив казино се отвори. Ние треба да се разгледа сите наши вработени," изјави Г-дин Боуви како монета слот машини работа. "Над 80 проценти од нашите вработени се Macau граѓаните, а само 50 отсто од оние кои се дилери.Па така постојат голем број на Макао граѓаните кои не се во игри, и ние очигледно треба да се создаде конкурентна и фер пакети за сите наши вработени и не се во фокусот на нашето внимание само на еден поединец група." како класа ii слот машини работа.