како чипс работа во покер

geant казино вози barberey свети sulpice

Предводени од перформансите на 400-соба MotorCity Казино И Хотел, на три казина во Детроит се пријавени 3.2% раст од година на година во вкупен приходи за јули до $118.5 милиони евра.И покрај претставува 9.1% издува месец на месец јули бројки открива преку официјален извештај од Мичиген Игри Одбор за Контрола во вторникот покажуваат дека на локалниот пазар останува релативно рамен со агрегатната година до денес, сликата покажува само 0.5% подобрување во споредба со истиот месец во 2015 година како чипс работа во покер. MotorCity Казино И Хотел, кој е во сопственост на Ilitch Стопанства преку своите IH Игри подружница, да ги видат своите приходи за јули однапред со 4.7% од година на година да $40.6 милиони додека MGM Места International, арт деко, MGM Grand Детроит место пријавени 3% се зголеми до $50.2 милиони евра.На Мичиген градски автобус Greektown Казино Хотел пријавени триото е најниска година на година се зголеми во јули приходи за јули во 1.5% со Џек Забава сопственост доведување во $27.7 милиони евра во текот на 31-дневен период.На Мичиген Игри Одбор за Контрола откриваат дека на три Детроит казина платени вкупно $9.6 милиони евра во јули игри даноци кон државата, што претставува 3,2% од подобрување година-на-година, додека предавањето $14.1 милиони евра во wagering давачки и развој на договор плаќања на градот. geant казино вози бон де намалување.