казино со отворен базен во близина на мене

curacao marriott beach resort & смарагд казино willemstad

Велика БРИТАНИЈА игри синџир Зуи Бинго постојано ќе го затворите 26 места низ целата земја, поради финансиски притисоци како резултат на COVID-19.Ставање 573 работни места во ризик, Нотингем-базирани бинго компанијата се вели во соопштението дека тоа се одлучи да се оди напред со затворачи се должи на "неодржлива работна околина за во блиска иднина".Преостанатите 91 сали ќе продолжи тргување од 6 август, по што владата постепено reopening на економијата, со Зуи Бинго онлајн бизнис продолжува да се тргува како нормално.Според Зуи Бинго извршен ДИРЕКТОР Крис Matthews, планираното реструктуирање ќе се осигура дека останатите клубови да може ефективно да се прилагодат на новите здравствени и безбедносни протоколи, како и прогнозира намалување на клиент волумен."По детален преглед на нашите опции, предложената Компанија Доброволен Договор (CVA) ќе се преструктуира нашето мало портфолио за да се обезбеди ние се добро позиционирани за враќање кон раст, додека адаптација на тековните, предизвикувачка средина како почнеме да се отвори поголемиот дел од нашите клубови", рече Matthews.Објавувањето форми дел од неколку услови преземени со кредитори, како дел од своите CVA, во обид да го обезбедат долгорочни операции.Зуи Бинго, кој вработува околу 3,400 луѓе, ги затвори сите свои веб-сајтови на 21 Март должи на владата со мандат заклучување, и furloughed поголемиот дел од својот персонал. казино со отворен базен во близина на мене.