кои се основните правила на craps

марина беј песоци казино најголемата победа

Вторник 26-ти април 2016 година, 4pm-6часот, трпезарија А, вестминстерската Палата во Лондон, Англија, април, 2016– Офицери на Парламентарните Сите Партија Обложување & Игри Група биле енормно gratified од успехот на нивниот прв семинар, Иднината на Онлајн Коцкање и, сега, со нетрпение очекувам да на многу очекуваната следниот семинар, Иднината на Обложување Продавници, да се одржи во четврток (26 април 2016 година кои се основните правила на craps.

Предавачи ќе бидат Малколм Џорџ, извршен ДИРЕКТОР, Здружението на Британски Bookmakers (ABB), Андреј Лиман, Директорот на Групата на Регулаторната Работи, Вилијам Хил и Џон Heaton, Претседател, Scotbet.Стив Donoughue, коцкање консултант и Секретаријатот на Сите Лица Обложување & Игри Група рече: За прв пат на Парламентарни Сите Партија Обложување & Игри Група е дозволувајќи им на поканетите гости од индустријата за да присуствуваат на своите состаноци и да се приклучат со Капитените на нивната индустрија во дебатирање што иднината на коцкање во велика Британија е.Ако сакате да присуствуваат на еден од семинарите ве молиме контактирајте го Секретаријатот на APBGG, Стив Donoughue на [email protected].Малколм Џорџ, извршен ДИРЕКТОР на Здружението на Британски Bookmakers и клучен говорник, изјави: девизата на Парламентарните Сите Партија Обложување & Игри Група е "Да дејствува како форум за дискусија на прашањата во врска со обложување и игри на среќа во велика БРИТАНИЈА се'.Овој семинар серијата е наменета посебно кон обезбедување платформа за едуцирани и информирани за размена на мислења и прашања.Ако сакате да добиете повеќе информации за оваа тема, ве молиме обратете се на Стив Donoughue на 0207 502 2067 или на е-пошта [email protected].Информации за Парламентарните Сите Партија Обложување & Игри Група може да се најде на www.apbgg.org и https://www.publications.parliament.uk/pa/cm/cmallparty/register/betting-and-gaming.htm распоред за Семинар Серија е: Иднината на Онлајн Коцкање вторник на 19-ти април 2016 година, 1.30 pm-3.30 часот, Macmillan Suite, Portcullis Куќа • Clive Hawkswood, извршен ДИРЕКТОР, Далечински Коцкање Асоцијација (RGA) • Ентони Werkman, Директор на Маркетинг & Операции, Betway • Ричард Флинт, извршен ДИРЕКТОР, Небото Обложување & Игри Иднината на Обложување Продавници вторникот 26-ти април 2016 година, 4pm-6часот, Трпезариска Соба, Вестминстерската палата • Малколм Џорџ, извршен ДИРЕКТОР, Здружението на Британски Bookmakers (ABB) • Андреј Лиман, Директорот на Групата на Регулаторната Работи, Вилијам Хил • Џон Heaton, Претседател, Scotbet Иднината на Казина понеделник, 23 Мај 2016 година, 3.30 часот-5.30 часот, Macmillan Suite, Portcullis Куќа • Симон Томас, извршен ДИРЕКТОР, Hippodrome Казино • Ричард Благородна, COO, Aspers Казино • Хенри Бреза, извршен ДИРЕКТОР, Ранг Група Иднината на Гејмерски Машини вторникот, 7 јуни 2016 година, 4pm-6часот, Черчил Соба, Вестминстерската палата • Џон Вајт, извршен ДИРЕКТОР, Британски Забавен и Угостителство Занаети Асоцијација (BACTA) • Simon Dorsen, Виш Директор за Европа, IGT • TBC Иднината на Истражување, Образование & Третман во Проблем Коцкање вторник, 5 јули 2016 година, 4pm-6часот, Черчил Соба, вестминстерската Палата • Марк Etches, извршен ДИРЕКТОР, се Одговорни Коцкање Доверба • Ли Willows, извршен ДИРЕКТОР, YGAM (Млади Коцкари Образование Доверба) • Elaine Smethurst, генерален Директор, Гордон Moody Асоцијација • Ванда Goldwag, Стол, Senet Група Ова не е официјално објавување на Куќата на Ризницата или Дом на Вб.Тоа не е одобрено од страна на или Куќа или неговите комисии.Групи, неформални групи од Членови на Двата дома со заеднички интерес, особено прашања.Ставовите изразени во овој документ се оние на Групата сам.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кои се основните правила за покер.