како да се добие слободен чипови за doubleu казино

улоги на казино дилер

Виетнамската полиција во Ханој се направени 16 апсења во однос на некоја онлајн коцкање прстен со приходи проценува на околу $2.6 bn, според Некоја Ninh Thu Не весник.На нелегални онлајн коцкање сајт "Не Hu," кој прв почна во 2018, видов трансакции од најмногу $110m еден месец.На $2.6 bn биста е најголем од ваков вид во Виетнам, каде онлајн коцкање и приватни картичка соби се забранети.Играчи купи кредит од агенти кои потоа ќе платите во готово ако тие победи, или да даваат кредити на клиенти на губи редеа против колатерал, како што се мотоцикли или други средства.Таму се наводно стотина Не Hu агенти низ Ханој и милиони сметки биле создадени за игра.Заедно со 16 луѓе се уапсени во рациите, голем број на мобилни телефони и БАНКОМАТ картички исто така беа запленети.Веб-сајтот е исклучен, но во извештајот не го каже она што се случило на пари за тоа имаше генерирани.Минатата година видов голем број на коцкање поврзани со апсења во Виетнам, вклучително и апсењето на Khá, висок јавен профил слика со приближно два милиони YouTube претплатници.Тој бил осуден на 10 години и шест месеци затвор за организирање на нелегално коцкање. како да се добие слободен чипови за doubleu казино.