улогата на слотот приемник

казино место des salins клермон феран

Договор помеѓу Betsoft Игри и неодамна започна Spintropolis го видел казино бренд се интегрираат селекцијата на Малта-врз основа на инвеститорот високо-квалитетни онлајн слотови наслови, од кои многу од сигурен suite на iGaming забава Slots3 серија, пред да се поздрави играчи за прв пат крајот на минатата година.Со потекло од истиот добри акции како NordiCasino, Лас Fiesta Казино и други, Spintropolis е дизајниран да се издвоите од толпата со своите врвни дизајн.Помага да се обезбеди успешен влез во iGaming светот се атрактивна добредојде и бонус структура, кои имаат несомнено factored во раните жалба до Европскиот пазар и пошироко, според објавување на вестите.Менаџер за Betsoft, Мигел Micallef, објасни дека со мал број на "добро воспоставени казина веќе функционираат во рамките на иста група, Spintropolis добиле години на искуство – но доставување против играчите очекувањата се уште значеше отворањето со најдобриот можен избор на игри." Micallef додаде дека тие се "пофалат" за да се донесе до Spintropolis платформа Betsoft е комбинација на иновација, масовно жалба и аудио-визуелна совршеност.Како резултат на договорот, продолжување на партнерство го видел Betsoft игри редовно се промовира како премиер дополнувања на Spintropolis платформа, како што е објаснето од страна на Главен Маркетинг Директор за Spintropolis, Arik Вајс: "Очекување за Spintropolis лансирањето беше небото, и нашето партнерство со Betsoft беше критична за да се обезбеди дека сме задоволни нашите играчи, филијали и рекламни партнери за еден ден.Во кратко време, бидејќи, ние исто така беа во можност да се подигне нашата профил уште повеќе со додавање на нови, trending наслови.Продолжува да работи со Betsoft ќе ни помогне да се задржи првичниот импулс случува, и ние со нетрпение очекуваме да продолжите нашата содржина партнерство за годините што доаѓаат." Претходно овој месец, Betsoft потпиша содржина на понудата се справи со другите Малта-компанија со седиште Ритам Игри Ограничен што понатаму ќе го прошири своето истражување низ неколку Европски пазари. улогата на слотот приемник.