најдобро е да најлошите раце во покер

златна грутка казино атлантик сити телефонски број

Ова е гостин придонес од Стивен Padveen, Постар Партнер со t2Marketing International најдобро е да најлошите раце во покер. .Можете да се поврзете со t2Marketing Меѓународниот во една од своите претстојните настапи.Ако би сакале да поднесе придонес ве молиме контактирајте Бил Beatty за детали.Ви благодариме.Кога станува збор за онлајн игри, играчи може да бидат чувствителни за да дури и најмалите проблеми.Што е уште поважно, реалноста на индустријата е таков што играчите може лесно да се движат од еден оператор до друг со мали непријатности на нивните играње искуство.Значи, кога потенцијалната криза почнува да се подигне својата глава, вашиот казино треба да има соодветна стратегија во место, со цел да се спречи ова прашање од spiraling надвор од контрола и да стане вирусни разговор.Доаѓањето на социјалните медиуми во светот на комуникациите резултираше со информации за патување во невидена брзина.Кога проблемот доаѓа до, тоа може да се земе како што е малку што е неколку минути за да се направи круга пред да имаат криза на вашите раце што го загрозува угледот и, во екстремни случаи, опстанокот на вашиот бренд.Затоа, клучно е дека вашиот бизнис е сеопфатен социјалните медиуми за управување со кризи стратегија така што кризи можат да бидат идентификувани во нивниот зародиш и се занимаваа со пред тие да се прошири.Постојат голем број на компоненти, кои ќе одат во социјалните медиуми за управување со кризи програмата, но постојат одредени универзални елементи кои секој бренд треба да се земе во предвид при развојот на политиките и најдобри практики.Почнете со Слушање Ова може да изгледа малку интуитивен, но социјална слушање е многу повеќе отколку едноставно гледање на вашиот гасови и потоци за коментари.Со цел да ефективно да слушате онлајн дијалог, игри оператори треба да биде со користење на високо ниво, слушање tools, со цел да се обрне внимание на трендовите, да се почитува волумен шила, следи расположение, промени и изанализира коментари за нивниот бренд, како и оние на конкурентите и на индустријата во целина.Бројни слушање алатки за да помогне во следењето за разговор шила или негативни споменува кои за возврат може да ви помогне пред ги содржат штетен и деструктивен коментари центриран околу вашиот бренд.Покрај тоа, за следење на дијалог околу вашите конкуренти, исто така може да доведе до можности кога станува збор за конвертирање на играчи на вашиот имот.Да се идентификуваат, Каде на Проблемот Потекнува Повторно, можеби мислат дека ова е дадено, но разговор на социјалните медиуми често може да биде погрешно.Корисниците може, за да нема значајна причина, започнете lambasting вашиот бренд и се закануваат да се игра на друго место.Во 140 знаци, еден играч може да направи многу штета без велејќи многу и уште полошо, тие може да се изостави вистинската причина за нивното незадоволство.Во тој момент, тоа е ваша одговорност е да ги идентификува потеклото на проблемот.Кога развивање на стратегија за справување со вашиот социјалните медиуми кризи, важно е дека вашата првиот преглед што точно претставува криза.Една или две негативни критики, или многу мали се судрат во негативна споменува не мора да значи дека кризата е се одвиваат.Во исто време, игнорирајќи рана фаза надолниот тренд во расположение околните вашиот бренд може да доведе до многу поголеми проблеми ако прашања не се идентификувани и решен на почетокот во разговорот.Кога ќе не видите оган почетокот да изгори, открила дека прашањето назад кон своето потекло со цел да се одреди ако тоа е брз лек или ако треба да се пренасочи на дополнителни ресурси со цел да се справи со тоа најдобро е да се научи покер стан. Sakichi Toyoda и Taiichi Ohno на Тојота прв пат се користи во процесот на 5 Whys со цел да се утврди коренот на проблемот во нивните посно процесот на производство.Овој процес е многу применливи за управување со кризи и добра техника е да се донесе, кога се обидуваат да се посочи коренот на одвиваат криза.Прашајте се: "зошто" пет пати наназад за да се утврди каде е проблемот почна и како што еволуираше за да се дојде до нејзиниот моментален статус.Ова ќе ви помогне да се идентификуваат и коренот на проблемот и да го реши тоа навремено да задоволство на вашите играчи.На пример, во обратен редослед, почнувајќи со непосредна проблем; И таму ќе ја имаат.Со користење на 5 Whys можете да трага назад кон коренот на проблемот и да се идентификуваат начини за да го поправи тоа.На крајот на краиштата, ова може да ви помогне да се справи со социјалната криза преку информирање играчи кои што се проширување на вашиот клиент тим за поддршка со цел да им понуди подобрена време на одговор.Иако ова може да биде поедноставување на прашањето, тоа не помогне да се идентификува потеклото на проблемот и да ги презентираат начини да се реши интерно притоа избегнувајќи уште криза, додека подобрување на севкупната оперативна ефикасност на вашиот бизнис.Одреди Приоритети Така, ќе го идентификува проблемот и што ја предизвика, сега е време да се утврдат приоритетите за справување со кризата.Како дел од вашата стратегија, ќе треба да ги утврди околностите кои ја диктираат дали ќе одговори на мислења поединечно или да издаде општа изјава во однос на тоа како планирате да го разреши прашањето во рака.Внатрешно, секој оддел треба да има јасно дефинирани одговорности, со цел да се осигура дека прашањето не го продолжи да расте и наместо останува содржани.Кој е одговорен за утврдување на ниво или итност?Кој одредува кога ќе одговори?Кој е одговорен за развој на содржина да се користи во одговорот?На социјалните медиуми, една од најважните приоритети ќе биде времето за одговор.Во време на криза, играчите се случува да биде помалку разбирање така решавање на ова прашање јавно (повторно, индивидуално, и тоа на глобално ниво или и двете), се случува да биде врвен приоритет во секој случај.Се утврди Вашиот Одговор Тип Постојат два одговор видови кои може да се користат во време на криза: офанзива и дефанзива.Постојат успешни примери на двете, и ќе треба да одлучи кој е во соодветни врз основа на видот на прашањето што се соочуваат.Кога се во дефанзива, што го поседувате до вашите грешки, да се извини за она што се случило и да се осигура корисниците дека ова прашање е решено и тоа нема да се случи повторно.Ова е често правото на одговор во случај кога вашиот бренд е пишувано во негативен начин – на ПР криза – или производ се урна.Од друга страна, кога станува збор за навредливи, треба да се биде многу внимателен.Кога оди во офанзива, треба да биде екстра внимателни во изработката вашиот одговор.Нов распоред, или производ ремонт, на пример, се времиња кога бренд би можеле да одат во офанзива во одговор на поплаките испратени за нова функционалност и карактеристики.Корисниците може да не како одредени промени во прв, но со обезбедување на јасни објаснувања во вашиот одговор за тоа зошто оваа иновација ќе ја подобрат нивната игра уживање, играчи може да се конвертира да се залага и да помогне да се избегне поголема криза.Заклучок Како социјалните медиуми криза е последен ќе се разликува не само од оператор на операторот, но од пример за пример.Не секоја криза се случува да биде иста големина и најдобар начин да се подготват за овие проблеми е да се има стратегии во место со сценарија наведени за секој догледна прашање.Ова би можело да звучи како многу планирање, но тоа трае изгубени помалку напор отколку што можеле да помислат дека, и на крајот, тоа дефинитивно ќе плаќаат дивиденди.Кризи на социјалните медиуми може да биде прилично застрашувачки.Ова е особено точно кога, на прв поглед, сите вие може да направите е да се види како ќе се обиде да утврди што се случило.Но, повеќе подготвени вашиот бренд и појасна насока ќе имаат на почетокот на кризата, толку полесно ќе биде да се справат.t2 Маркетинг Меѓународна е целосно интегрирана маркетинг и комуникации фирма со 25-годишната историја, вклучувајќи 19 години во дигитален маркетинг и над 8 години во социјалниот маркетинг.t2 ќе се даваат Воведниот Презентација на МРАЗ на Feb 2 на тема "Подобрување на Услуги на Клиентите со Усвојување на Социјалните Медиуми како Јадро на Вашиот Клиент Стратегија".За повеќе информации за t2, ве молиме посетете ја www.t2marketinginternational.com или контактирајте Стивен Padveen на [email protected] Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre најдобро е да се обложуваат на рулет.