преземете idn покер ios terbaru

треба да се подели 9 е во blackjack

Сега одамна, онлајн покер играч Fedor Kruse беше жешка тема во вестите поради неговата roommates кажува на јавноста како тој се користи на "сон машина" да измамник на високо удели игри.Онлајн покер играч, наводно, се користи во реално време помош (РТС) за да му помогне на својот игра да се победи еден тон пари.На GGNetwork, Kruse е осомничен за користење на неговиот компјутер се постави за да победи $90,000 преземете idn покер ios terbaru. Како одговор, мрежата сега ги усвои измените за борба против РТС.Онлајн Покер Мрежа Промени Оваа недела, GGPoker објавија дека се преземат време да се промени до своите процедури за справување со измамници, со посебен фокус на РТС.Мрежата е додадена подобрено откривање на методи да се најде РТС корисници и да се подобри начинот на кој тие се справи со таквите измамници.Веќе, GGPoker е откриен мал број на РТС корисници на мрежата.Тие ја презеде акција против овие корисници.Онлајн покер бренд рече дека тие го забрани 40 сметки како на крајот за користење на РТС и само над $1.1 милиони евра е запленет од вкупно 13 сметки.Уште 40 онлајн покер сметки на мрежата беа наводно испрати предупредувања.Овие сметки не беа потврдени да биде мамење, но сега се гледавме внимателно со GGPoker.Веб-страницата е да се трошат нема време во преземање акција против РТС корисници.Секој откриен користење на РТС ќе биде укината од покер мрежа и средства конфискувани од страна на бренд.На Kruse Ефект GGPoker не е именуван Kruse, како човек, тие велат дека е "висок профил РТС случај", но повеќето секој чувствува дека неговите дела биле причина брендот е преземање акција против мамење на овој начин.Играчот наводно се пресели од играње низок до висок удели во помалку од една година, одејќи од $0.50/$1 маси до $200/$400 маси.Неговата roommates излезе неодамна, зборува за тоа како Kruse е користење solvers како тој играше.Тие се повика на него за тоа, и рече дека тој ќе престане.Сепак, тој продолжи да игра на високо удели маси и roommates објави извештај покажува како тој беше искористување за време на неговиот онлајн покер сесии. преземете idn покер versi baru.