она што е рог на високо влог во craps

wanner gaat холандија казино weer отвори

Техника акционерите ќе добијат еден обичен споделување на нова фирма за секој споделување на GTech.кога САД$6.4-милијарди прекугранично спојување прв пат беше објавен во јули минатата година, беше проценето дека IGT акционерите ќе добијат US$13.69 во готово плус 0.1819 обични акции на нова компанија за секој споделување на IGT заеднички акции.Техника е акции ќе престане тргување на италијанската Берза како за петок она што е рог на високо влог во craps.
На спојување ќе стане извршно во 12.01 am GMT на вторник, 7 април 2015 година, и веднаш потоа стекнување на САД-базирани IGT ќе биде завршен," GTech рече во средата. она што е рог на високо ио се обложи во craps.