Wanner gaat холандија казино weer отвори

казино

Онлајн коцкање индустрија членови и слободна трговија адвокати се повика да не се пропушти еден посебен Институт за Демократија настан во Женева подоцна овој месец.На 27 септември, Институт за Демократија директор Патрик Basham ќе доведе експерт меѓународниот панел во интерактивен настан да дебата на Институтот за последните извештајот, Не Како јас да Кажам, Не Како што Правам јас: Како на СТО, Антигва & Канадски ја надмина Американскиот Хипокризијата на Слободна Трговија.Настанот, кој ќе се кандидира паралелно со Светската Трговска Организација е Јавен Форум 2017 во Женева, ќе се кандидира од 6:30 8:30 во Пон Repos Хотелот во 131 rue de Лозана.А CalvinAyre.com камерата членови на екипажот ќе бидат на лице место да документ настанот, но и поединци, кои сакаат да резервирам седиште или да се добие медиа акредитација треба да се јавите на Институтот на [email protected] или +1.202.770.5853 wanner gaat холандија казино weer отвори. Не Како јас да Кажам, Не Како што Правам јас извештај exhaustively детали на 14-години-и-броење битка дека нацијата на Антигва има водеше против сад во текот на вториот нацијата СТО-осуден анти-конкурентни став кон Антигва-лиценцирани онлајн коцкање сајтови' право на пристап на американскиот пазар.Извештајот исто така ги проучува Америка е подеднакво лицемерно гонење на Антигва жител Калвин Ayre, кој заврши оваа јули по НАС обвинители ги отфрли сите дело пријави се поднесени во 2012 против Ayre и Bodog онлајн коцкање бренд.Сепак, и покрај ова јавно признание дека нејзиниот случај против Ayre и Bodog секогаш беше несигурен, владата на САД чува на $67m тоа запленети од Bodog е НИ клиенти.САД има исто така треба да се плати за еден денар на годишен $21m во казни на СТО овластени Антигва да се соберат до НАС ревидираше своите анти-конкурентни трговска политика.Оваа извонредна сума сега надминува $270m, и Антигва е амбасадор во Вашингтон неодамна го повика САД да се направи добро на своите долгови, кои се лошо потребни за островот Барбуда да почне обновата по Ураганот Ирма префрлаат областа минатата недела.Говорејќи на кои олеснување напор, владата на Антигва и Барбуда неодамна постави GoFundMe страница за Официјалниот Барбуда Олеснување Фонд.Во прилог на Калвин Ayre правење на лични $1m залог на поддршка за Барбуда, на Калвин Ayre Фондацијата има вети дека ќе треба да се одговара на сите онлајн коцкање индустрија донации за фондот до $1m.За разлика од другите островот народите што ги претрпе Ирма гневот, Антигва и Барбуда немаат врски со клучните Европски моќ на што да се потпреме за поддршка.Па ние сме пребројување на поединци да ја посетите GoFundMe страница и да ја понудат својата поддршка.И не заборавајте да сигнализација [email protected] за да се направи вашата донација се брои два пати.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre сакате да стане блек џек дилер.