сите раце за texas holdem

најблиску казино кон valparaiso во

ustrian игри технологија снабдувач Novomatic AG вели дека има постигнаа договор да го продаде својот 17.19 отсто удел во казино оператор Казина Austria AG, да SAZKA Група.Вториот корпоративна веб страница ги опишува тоа како пан-Европската лотарија и обложување спортски оператор.о финансиските детали на операцијата беа вклучени во соопштението.ovomatic се вели во истото соопштение дека ќе ја задржи својата 11-отсто од акциите на Австриската лотарија оператор Österreichische Lotterien GmbH.Вториот е мнозинство во сопственост од страна на Казина Австрија.ccording до информации се вклучени во Österreichische Lotterien е 2018 годишен извештај, Казина Австрија главните акционери вклучуваат: Medial Beteiligungs-GmbH, со 38.3-проценти удел; Австриската држава холдинг компанија ÖBIB Österreichische Bundes - und Industriebeteiligungen GmbH, со 33.2 проценти; и Novomatic AG.р Нојман, исто така, беше цитиран како вели во својата подготвени коментари: "Како најмалите главен акционер, ги имаме поради тоа одлучи да го продаде нашето Казина Австрија акции со цел да се овозможи Казина Австрија јасна сопственичката структура.Важно е да се обезбеди стабилен и одржлив акционерска структура која обезбедува компанијата на долг рок за идните предизвици на националните и глобалните пазари". сите раце за texas holdem.