банките не им коцкање

коцкање салон иницијали крстозбор поим

Флорида-врз основа на инвеститорот Глен Straub е тужи државата Њу Џерси за она што тој го нарекува нечесна наметнување на данок на имот на Атлантик Сити е shuttered Уживаат Казино Хотел.Прес на Атлантик Сити се изјасниле дека Straub прашање Њу Џерси е ПИЛОТ програма пред Атлантскиот Каунти Врховен Суд на 14 октомври, се жалат дека во државата се испрати на даночниот бил $3 милиони повисок отколку што треба да биде.

"Тоа е лудо," Straub рече на ПИЛОТ, според вести извештај. "Тоа не е казино, бидејќи државата вели дека ние треба лиценца.Тие се казнување на нас милиони и милиони долари." Под Њу Џерси е казино плаќање во рамките на даноци (ПИЛОТ) програма, казина, ќе треба да се плаќа $120 милиони евра оваа година, наместо на даноци на имот.Програмата е наменета да се донесе рамнотежа на wobbly Њу Џерси е наплата на данок база среде лево и десно казино данок жалби.Градот направени буџетски дефицит како резултат на скапи судски постапки и евентуално државен преврат.Но Straub, во својата петиција, тврди дека тоа не е фер за него да се плати данок на сметка дека е $3 милиони евра повеќе отколку што би требало да биде за Ревел, особено со оглед на имотот, беше напуштени и веќе не е оперативен од време на програма се спроведува банките не им коцкање. Straub купи Уживаат во стечај аукција пред две години за $82 милиони евра.На имотот има остана празен бидејќи затворање во септември 2014 година забрана на казино и штекер центар.

Атлантик Сити, според Straub, беше барајќи од него да плати $8.3 милиони во даноци и покрај тоа што не има игри на имот. Straub тврди дека тој треба да биде симната ПИЛОТ програмата бидејќи тој технички и не поседува имот кога тоа беше уште функционирањето на казино коцкање салон за кратко крстозбор поим. "ПИЛОТ Акт казнува тоа со барање тоа да се платат врз основа на фактот дека во едно време на сопственост е лиценциран да работат како казино, но не генерира ниво на приходи како казино својства, бидејќи не казино работи таму и, всушност, никогаш не работат таму и во целиот сопственост период на тужителот," според жалба.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre коцкање салон иницијали крстозбор поим.