појадок на моторни град казино

patin a roulette 3 ans

ustralia-листата Азија казино оператор Donaco International Ltd најави во петокот дека подружница на Малезија-листата казино опрема фирма RGB Меѓународни Bhd ќе обезбеди повеќе од 900 нови слот машини за Donaco е Ѕвезда Вегас Одморалиште и Клуб casino resort (на сликата) во Камбоџа.oey Лим Keong Лак, Donaco е управниот директор и главен извршен директор, се вели во изјава: "Ние го идентификува значително можност да го замени стариот опрема и деловни аранжмани на Ѕвезда Вегас се справи со подобрување на условите, како и најновите игри технологија и машини за нашите клиенти." onaco моментално работи 1,522 слот машини на Ѕвезда Вегас сопственост, според поднесување.Фирмата рече дека на кои вкупно, 1,234 биле обезбедени од страна на дистрибутери на приходите споделување основа, со останатите 288 машини во сопственост на Donaco појадок на моторни град казино. RGB исто така, ќе се обезбеди софистициран нов слот машина и казино табела игра менаџмент систем, замена и надградување на постојните системи на имот", се вели Donaco. појадок во црвена карпа казино.