коцкање салон за кратко крстозбор поим

cancion де 21 блек џек

Од 1 декември до 12, Велосипедот Казино на Бел Градини одигра домаќин на Светската Серија на Покер Коло.Имаше неколку настани на распоредот, вклучувајќи најочекуваните Главниот Настан.Со $1,675 купи-во, Главниот Настан ќе се види 687 играчи кои се натпреваруваат, создавање на вкупниот награден фонд од $1,024,500 коцкање салон за кратко крстозбор поим. На крајот, тоа ќе биде Jared Jaffee кој слета на прво место освои, заработка $211,220 и својот прв златен прстен од WSOPC во процесот.Кога на последниот ден на покер турнир вртеше околу, Jaffee би се седи во 10-тата позиција во чипови.Само 14 играчи остана, па тој имаше некоја работа да се направи.Кели Minkin се одржа на чип води по Ден 2 и се смета за еден да победи.Кога три раце се игра започна, тоа ќе биде Кели, Brendan Baksh и Jaffee останатите.За жал за Кели, таа беше елиминиран во третото место кога таа се стави нејзиниот џеб 10-ти до против Brendan Baksh е A-J коцкање салон иницијали крстозбор поим. By овој пат, Jaffee имаше убаво чип доведе и ќе се соочи со исклучување против Baksh во главите-up игра со околу 9 милиони евра во чипови против 4.8 милиони евра од неговиот противник.Кога последната страна се одржа, Baksh ќе одат сите-во од на копчето со J-10 коцкање пакети за wendover невада. Jaffee би го нарекол, покажува џеб Кралевите.Одборот падна 8-5-2-4-4, обезбедување нема да помогне да Baksh и давање на победа за да Jaffee.Конечните Резултати: cancion де 21 блек џек.